海茵莊園延期遲7個月交樓 逾200名業主聯署促賠償

457 回覆
98 Like 11 Dislike
笑左
以後想買樓既真係可以永久blacklist 九建
遲七個月既工程都唔會咁遲先知啦
最後一刻先公怖真係好仆街
洗乜理d傻仔自己一世冇機會買樓所以見到人地仆街就好開心
你以為
你上左會就有佣出

建期食得屎
樓都收埋,九建衰過恆大啦
長知識了

咁餓死班AA狗先
發展商係擺明係衰同有問題架
但講完班業主可以點?

衰d講句而家係你班友急姐 又唔係佢急
無成本玩野又得

一日未收到樓一日都唔好咁老定
搵啲嘢鳩噏下姐
未覆呎點造傢俬
不過佢不仁,佢不易啦
又多一堆負資慘
梳化 床個啲應該有大概尺寸就得,仲有早排消費券優惠

香港做傢俬,好似要比一半訂 然後”免費度尺’’
明明係自己選擇繼續相信香港制度
講到好似自己唔好彩遇著間黑心公司
大陸啲爛尾樓仲誇張仲黑心
又唔見班人同情佢哋
依家應該煲大佢 迫九建退錢 咁就買左既業主開心
迫唔到既 到時九建個朵臭晒 貨尾單位要劈價求售 咁就貨尾業主執平貨 開心仔 win win啦
邊會做蝕本生意
呢班小業主繼續嘈,又唔撻訂,最後收樓時只會攪到成個屋苑個朵臭晒,自己層樓貶值更快更多,何必呢

真係R晒頭
你未撚on9 啦
九建都唔係第一次
上次係澳門海一居拎住塊地拖期都拖到港珠澳通車先起好已經比人收左塊地
呢個發展商真係好撚癲
樓花想賣都賣唔到呀
個個都唔知你又係度吹,90% 業主俾錢, 唔駛兜,政府開善堂?
個屋苑又無話臭唔臭朵既 其實佢地搞臭左發展商個朵先麻煩 賣晒都話無唔關自己事 最慘佢到依家都淨係賣左三分一 仲有三分二未賣 今獲搞大左 發展商第日想清貨都難 仲要撞正樓市下行 佢唔肯減既 市場都唔敢接貨 驚收樓個陣真係貨不對版 九建到時又行個路人甲出黎同你玩 咪大撚獲
結果到尾都係一句 價錢反映一切 你個發展商臭朵既 咪唯有同你玩抵買 夠平就咩都唔係問題 但到時咪又係玩死最早買個班業主 人地座向又靚過你 高又高過你 但平又平過你
希望班小業主真係迫到九建退訂 如果唔係隨時自己迫死自己
揀左建期會有咩後果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞