01:新義安叔父「蘇牛」因裝修勒索案被捕 女兒為當區區議員 蘇嘉雯律師

169 回覆
270 Like 7 Dislike
都似係,肯定係俾自己人放冷箭啦
欣田係條民建聯條女
之前白鴿同都有插旗,但輸佐,條女一早就去做野,白鴿係選前幾日先出現
即係分贓唔均啦
邊個?2019年都無輸咁勁?咩料?係咪又係黑社會呀?

蘇牛
田北辰都有同佢影相!
以為睇緊寒戰或者無間道
可以幫爸爸打官司,雙嬴
so牛
第一張
紅黑警打橫黎行,死都要留係香港個班真係祝你好運
話時話,呢個年代仲有呢啲玩?我記得新屋邨一定會有個警崗係度,早幾年去安達裝修都無遇到呢啲事,姐係入伙新屋邨,啲老黑逐家逐戶睇吓係咪佢啲人裝修,唔係就搞?
連登仔細無睇過壹週刊?
https://tvb4life.pixnet.net/blog/post/199056123-%e4%ba%ba%e5%9c%a8%e6%b1%9f%e6%b9%96-%e6%94%bf%e9%bb%91-%e5%88%b0%e8%b3%80-%e5%b1%af%e9%96%80%e7%8c%9b%e4%ba%ba-%e5%a9%9a%e5%ae%b4

新民黨屯門區議員蘇嘉雯早前出嫁,在黃金海岸酒店擺婚宴。該日黑白兩道、政、商界名人雲集,除了同屬新民黨的立法會議員葉劉淑儀和田北辰出席到賀外,五時零九分已下班的新聞統籌專員馮煒光亦俾面到賀。
宴會上名人雲集,除了因蘇嘉雯政治背景外,綽號蘇牛的蘇父,原來也是江湖猛人,他是雄霸屯門多年的大哥,當晚屯門和元朗的黑道人物也悉數前來捧場。最令人意想不到的,連久未露面的新義安前龍頭向華炎竟然亦有到場,足證蘇牛的江湖地位。
這場世紀婚宴,政界明星和江湖人士觥籌交錯共聚一堂,場面罕見。

跟住自己入去睇
應該都係何妖啲friend嘅
新義安前龍頭向華炎
現任係who
學容海恩登報脫離關係
黑社會都做到議員
黑社會都做到議員
點屌得落
一家親
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞