裝修入伙前清潔公司

17 回覆
0 Like 1 Dislike
各位巴絲 請出招
有朋友介紹韓管家,雖然有啲甩漏,但都會跟進
仲會出埋個報告俾你,話俾你聽有啲乜嘢地方本身花咗。
自己清 全部都呃錢 清完一大輪又係極速痴返d塵上去
用過匹心 幾好 佢派兩個中年姐姐黎 睇落好流 但超級用心清潔 佢地由9點清到1800 啲塵原本厚到癲都抹得超乾淨 勁推介
匹心築 先岩
幾錢
全屋500尺左右包埋啲去甲醛 4500左右
師兄你個價包唔包埋洗冷氣機
D錢用嚟買嚟塵機好過
兩個阿姐日工800加樽淘寶野收你4500,唔會有人幫襯你架啦傻鳩老細
最抵一定係喺你幢樓遇到邊個賓妹印傭,問佢哋做唔做,佢哋叫埋啲姐妹嚟做兩個人500蚊幫你做大半日一定肯制。啲清潔嘢佢哋自己又帶埋嚟
兒登仔應該真係無買過樓唔知裝修完果種污糟 比多少少搵人洗真係抵 起碼我同老婆覺得唔使煩
食水咁深仲上黎宣傳
agger
宣傳就行埋一邊啦。唔好兩個係到扯貓尾出pr post喇4500
不嬲是但搵個樓下d阿嬸叫佢清 1000蚊搞掂
有啲人真係好撚慳,幾百蚊都唔肯俾錢買一部新吸塵機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞