1664算唔算生啤界既jolly sandy?

89 回覆
24 Like 58 Dislike
2022-09-01 14:03:38
罐裝都有生啤架
無用加熱消毒就係生啤
wiki下
2022-09-01 14:06:18
Wtf 機拉出黎就叫生啤

我熟啤唔可以裝桶既
此Post己完,樓主連咩beer都唔識分
2022-09-01 14:15:46
低賤新手外行人唔識扮識飲酒
2022-09-01 14:45:05
唔多除草劑都唔好飲
2022-09-01 15:38:54
飲獅威屙水屎係共識吧
2022-09-01 16:11:24
唔岩你飲姐
無人飲7仔都唔入貨啦
2022-09-01 16:12:33
你啱
買多d
2022-09-01 16:14:18
唉diu...咁都要俾人diu...
係咪我地認真咗?
我已經好好禮貌...
2022-09-01 16:15:26
Sure
2022-09-01 16:16:59
diu...原來樓主開親嘅post 都on9 嘅...
sorry 我認真咗
2022-09-01 16:22:58
維穩奶個d檸茶都係添加,你都係唔好飲咁多
2022-09-01 16:25:05
你同個唔識野又要扮識既人溝通自討苦吃
2022-09-01 16:34:53
笑撚死我
好心唔知咩係生啤就google下先

同埋飲啤酒都要分優越感,根本鐘意飲啤酒既人就係鐘意佢夠多樣化
外國大把果味啤酒,朱古力味啤酒都好撚好飲,男女都岩
2022-09-01 16:40:43
2022-09-01 16:49:30
1664生啤其實真係幾好飲
對比起Corona Hoegaarden果d 以香港餐廳生啤牌子黎講算好好啦
如果你去果d beer brand 好專唔係周圍飲到果d冇得計啦
2022-09-01 17:46:13
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Draught_beer

Draught beer, also spelt draft, is beer served from a cask or keg rather than from a bottle or can. Draught beer served from a pressurised keg is also known as keg beer.
2022-09-01 17:51:46
生啤酒是未滅菌直接由發酵的桶中裝取,或採用微孔膜過濾即冷過濾的方式殺菌的啤酒,相對於熟啤酒採用巴斯德消毒法殺菌。因此,生啤酒比熟啤酒更加新鮮清爽,其味道鮮美,但由於酵母會繼續發酵啤酒,容易使生啤酒變質,不易保存
2022-09-01 17:58:13
果d乜鳩can draft我唔會當draft
飲過就知兩回事黎
2022-09-01 17:59:02
The words "draft" and "draught" have been used as marketing terms to describe canned or bottled beers, implying that they taste and appear like beers from a cask or keg. Commercial brewers use this as a marketing tool although it is incorrect to call any beer not drawn from a cask or keg "draught".
2022-09-01 18:00:25
喂你班柒頭
人地wiki話緊你on99喎
7下7下唔怪得飲1664
2022-09-01 18:03:42
個罐寫住生就係生啤架啦
2022-09-01 18:05:23
陰公 其實你地有冇入過酒吧飲酒
2022-09-01 18:07:37
不嬲draft就keg拉出黎果d
寫罐寫佢係就係?
咁青島純生都叫draft啦
真係笑話
2022-09-01 18:23:39
https://de.m.wikipedia.org/wiki/Fassbier

俾撚埋個德文wiki你 你同我跪係度啦

Draft beer , in contrast to bottled or canned beer, refers to beer served from the keg ( bier keg ) . In a broader sense, the term now also includes beers that are served from stainless steel tanks. The breweries usually fill 30 or 50 liter kegs [1] . For private consumption there are also smaller sizes than party kegs . The Pittermännchen , a 10-liter Kölsch barrel, is widespread in the Cologne area. Barrels with a capacity of 100 liters were also common until the 1970s. At major events, 200-liter kegs are occasionally used (see p.Hirsch (beer keg) ) is used.

When it is served, the beer is poured from the kegs into glasses or mugs using special dispensing systems . By using compensator taps , fine-pored foam crowns can now be achieved, which means that the draft beer is less room temperature and loses carbon dioxide . Carbon dioxide is one of the propellants used in the dispensers.



Fassbier bezeichnet im Gegensatz zum Flaschen- oder Dosenbier das vom Fass (Bierfass) ausgeschenkte Bier. Im weiteren Sinne umfasst der Begriff heute auch Biere, die aus Edelstahltanks ausgeschenkt werden. Die Brauereien füllen in der Regel 30- oder 50-Liter-Fässer[1] ab. Für den privaten Konsum gibt es aber auch kleinere Größen als Partyfässer. Im Kölner Raum verbreitet ist das Pittermännchen, ein 10-Liter-Kölschfass. Bis in die 1970er Jahre waren auch Fässer mit einem Fassungsvermögen von 100 Litern üblich. Bei Großveranstaltungen kommen gelegentlich noch 200-Liter-Fässer (s. Hirsch (Bierfass)) zum Einsatz.

Beim Ausschank wird das Bier aus den Fässern durch spezielle Zapfanlagen in Gläser oder Krüge umgefüllt. Durch die Verwendung von Kompensatorhähnen können inzwischen feinporige Schaumkronen erzielt werden, wodurch das gezapfte Bier weniger Raumtemperatur annimmt und Kohlensäure verliert. In den Zapfanlagen wird als Treibmittel unter anderem Kohlendioxid verwendet.
2022-09-01 18:29:40
屌你老母飲個酒都要拎優越感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞