琉要出場了 在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 第四季 迷宮篇 (2)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
佢魅力就係追女靠自己努力,唔係倒貼+外掛

一心只係經驗加乘,自己覺得唔算掛
但係一開波有女神匕首 又有速攻魔法 同開局即送魔關羽一樣

仲有一心既存在根本係眨低其他人既努力 佢地想變強既原因竟然比唔上追女

開始理解有啲角色點解咁嫉妒主角 因為根本唔公平
係愛呀哈利,佛地魔都係因為咁收皮
係唔公平

同埋貝爾經歷都唔係其他角色有

成個故事最唔公平係洛基個超凡夫
冇技用
我唔反對貝爾既經歷會令佢成長 但係等級制既世界入面 經驗加成無疑係一個bug
仲有兩集講唔講得哂
呢個真
因為要打黑龍係咪要寫十幾年後貝爾終於lv6

同埋地下城已經頂唔緊,天神嘅祈禱開始壓唔住
都真 應該要再快啲 費事要個孫燒個結局比我
點解我會覺得主角被斬手又打到斷頸係抵死
套動畫設定係咪斷左手就唔可以再駁返???
打後既貝爾都係楊過
左膠主角
主角唔左膠成套嘢應該做唔到落去,唔會有地下城依個故事
其實一心都唔係貝爾最外掛嘅技
我覺得真正嘅外掛技係幸運至真
有得駁
你打機遇到外掛 你都想佢死啦
依套作品外掛多的是,班主要角色有外掛先係常態
明明其他人一樣有外掛技,但得貝爾俾人針住話係外掛
其他人開掛都有約束 春姬開完萬寶槌 就冇其他用途 0攻0防 比人偷襲就完全冇抵抗能力 卡珊有預知力能但係冇人信(除咗貝爾)

貝爾究竟有啲咩限制? 除咗第一季用太多魔法會暈之外就諗唔到其他 呢個仲要係個個都會有既問題
咁之後單手定接番隻手打
芬恩紅眼mode直接Lv7,副作用純粹係失去理智,指揮唔到;蕾菲亞魔法威力勁到傷到第一級冒險者,只係長啲咁解,升Lv4攞到新技之後都解決咗呢個問題,係攰啲咁解

貝爾嗰邊啲人Lv同佢差咁遠,限制梗係大
齋論技能我唔覺得佢哋會差過貝爾
如果春姬萬寶槌之後重打得,卡珊嘅預言夢有人信,咁就唔剩只係外掛啦

貝爾爆完英雄願望之後都係冇晒抵抗能力
能力值升得快同突破到極限只係for佢低Lv冇越級技同能力加乘嘅狀態下可以易啲越級打怪
但係無偉業都係升唔到級
俾著其他人都冇可能咁快儲到偉業啦

第一級冒險者都係鬥技多過鬥能力值
每一個Lv5以上都有一堆越級技同能力加乘
同Lv下貝爾同佢哋打都無咩特別優勢
睇啲技暫時貝爾同佢哋比都唔算勁

一心憧憬對劍姬綁定,只要主角Keep唔到個心態,個技能就廢左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞