笑死!呢位師兄在動物保護者面前食燒肉串

377 回覆
1485 Like 64 Dislike
係咪得我覺得似第一代gg仔,第三集黑化個樣
係精神嘅
其實呢啲素食撚成日攪遊行都幾撚on9,你唔食就唔食,關人撚事
咁咪佢有佢遊行 無問題架wor
乜鳩叫動物保護者
動物傳心師個類?
你惡過黨,黨重唔收你皮叫佢地死返中東
10幾年前第1次睇就覺得過癮
依家太多KOL博上位為做而做好無聊
我都幾好奇如果條仔碌鳩又大又粗會有幾多女人放棄女權依個身份
食豬肉對穆斯林無殺傷力,佢地只係會覺得你地點解要咁作賤自己主動去食屎,所以你唔迫佢一齊食就ok

PS. 讀大學同阿聯酋啲學生交流時問返嚟

陰公
左膠一向 = pussy beta creature

民主黨不嬲得把口 永遠做唔到實事
其實真和尚真係值得respect嘅清泉嚟 佢地心靜如水,而且唔會介意/規管其他人可唔可以做某啲背向佢宗教信仰嘅行為,反而有d外國宗教就勁自私 自己唔得就人地都唔得勁反智,滅撚哂d狗閪宗教好過,仲有耶撚又係 唔信佢就無得上天堂極樂世界享福
屌 素食撚真係好閪煩
終於有人提出樓主on99素食同動保都唔識分
嚮連登講閪尊重咩
我地戈個年代歧視人地有精神病都已經俾人睇唔起啦
而家D 00後仲大把花名 一代不如一代
清真:
乜你食屎
和尚本身好多都唔會揀飲擇食
啲善信化緣比咩就食咩 好多唔係素食
三淨肉呢樣嘢好似唔多人知咁,同埋歷史脈絡上漢傳禪宗係由梁武帝發表《斷酒肉文》後先唔食得肉
佢鬧到好hiphop

其實真係,我諗諗先,我諗啲再地獄啲既,或者係愛狗group 到 post 殺狗食狗肉? 殺傷力夠大吧
引戰wo 不過一向都話所有肉都食得包括人 食物鏈頂端都不過係食物其中之一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞