女朋友坐緊監

702 回覆
6494 Like 94 Dislike
巴打加油,有咩唔好收埋,上連登講出嚟會舒服啲,我哋都會支持你

盡量保持正面
無英美支援烏克蘭收咗皮十世啦
咪玩啦師兄
某種原因,你知樓主條女衰乜?
歐洲能源危機愈演愈烈 美國坐收漁翁之利:石油出口再創新高
https://m.hk.investing.com/news/commodities-news/article-250513?ampMode=1

美國先至唔想烏俄戰爭咁快完
可以令歐洲轉為依靠美國石油天然氣,又可以令美金升值,拖死歐洲各國經濟
一次二次大戰美國咪又係咁玩法
手足頂住呀!
你要做好準備
計劃好3年後你地會唔會結婚/結婚會唔會留港/唔留會去邊
唔好佢出返黎都仲要佢擔心你同令佢覺得前景迷惘
Hug hug樓主
等佢出翻黎要更加愛佢
係一個好大好大既考驗, 外人無可能明白
加油, 頂住
3年好好裝備自己
讀下書學下野時間好快過
我係女方,我係入去坐嗰個
我一直都諗緊應唔應該同佢分咗手先去坐
起碼還對方一個選擇嘅自由

但係我哋真係好愛大家
我唔知點算
要走就判罪前走咗喇 講閪
唔醒水幻想自己踢保冇罪戈啲
出得嚟暴動預左啦
巴打加油 襯呢段時間搵多少少錢 等佢返黎一齊離開呢個地方啦
想推Po但係又唔想俾「like」
保重
加油!
咪撚覆佢騎劫咗個po
不經一番寒徹骨,怎得梅花撲鼻香。

巴打要頂住
巴打一定要加油
好抱歉安慰你唔到
每月2次探訪,同佢夾好,頭2次你探。

然後叫佢同福利官申請加探訪,之後2次必須直屬親系先可以探,就留俾佢屋企人探。

每次拜山盡量入多啲嘢俾佢,入咗嘅嘢就係錢,佢可以用嚟換食物及日用品,叫人幫手做期數嘅工作。

3碌實坐2碌,好快過,得閒經過見到啲終生犯門口個牌仔個EDD(Early Discharge Date出冊日期)係空白,即係無得出冊,咁佢就會覺得2年時間好快過。

當坐到「打爛一碌」(少於一年刑期)時,個時間就會過得好快。

教佢千奇唔好自己畫日歷數住幾時出冊,咁樣就最難捱!

咩都唔好諗,當入去減肥醫腸胃病,日日食無油無鹽無糖嘅營養餐,出到嚟身體皮膚都會好好多!

不停寫信俾佢,喺入面收家書係好開心的。

可以多啲寄相俾佢,記住相入面唔可以有佢自己個樣,呢個係監房規矩
我地講咩都幫唔到佢 巴打同阿嫂撐住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞