GME / nft.GameStop.com (185) 財報: 69th July

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
由高位170跌到而家154,帳面上都跌唔少啦,如佢仲未放既話。加息會令d公司難融資,有邊間企業無負債無借錢擴張?
Apple cash on hand for the quarter ending June 30, 2022 was $48.231B, a 21.82% decline year-over-year.

講緊aapl哦
內容講AAPL
點解係問GME?
RC leverage 買 gme?

Following the sale of Chewy, Cohen made a significant investment in Apple, making him the largest individual shareholder of the tech company with 1.55 million shares (6.2 million split-adjusted shares as of August 31, 2020).[2][27]

內容講AAPL
點解係問GME?
而家0.75 0.75咁加一定係打擊需求黎降低通漲,d人仲點會大手大手咁去買apple product
加息週期間間公司股價都會受到衝擊,你講到aapl係一般嘅公司仔咁

揸aapl點都係保守d,好過揸其它垃圾

tsla先係,盤數都唔知點
咁佢不如趁apple仲高位套現拎去買美債仲好
一賣一買
巴打,你講真?
玩得呢隻明知佢拋到仆街
你上落咁小就止
我已經渣到唔記得左
依家係你對aapl嘅outlook bearish

RC想點係佢嘅事
咁呢個當然啦,我都係9up下
佢可能覺得aapl依家係低位

Aapl 十萬億

9up too
財經台有人借錢投資,破緊產

各位千祈唔好學
原來意思係賣咗AAPL, THX 英文差
我3300@33
佢冇賣

RC係aapl單一最大股東
嘩...好痛
你太睇小果粉
班友癲架

利申: 用機械人

不過預左下年全世界經濟一齊仆街
知我gme咩料啦
Ss緊冇人講
之前$28.6入咗八百股,幾時返嚟接我
無人講就我講

Bbby要爆升
溝到42.5 幾時上返黎接我
禾堆10月call
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞