New Balance 討論區 (46)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
有無ching着過yourt?

着緊個對v4就嚟收檔,諗緊入邊對好 見yourt 幾特別

厚底574
長短腳著用
痴線 邊個設計師諗
Cls百德新街啲staff串過杜德偉
咩事先得嫁賣乜都會有好串既staff嫁啦
阿姐?
拎咗一對327黎試 試完我已經講話依對ok我考慮緊買 從來冇話唔ok要佢哋收返
跟住我諗住睇下仲有冇其他色再好啲
好快已經有兩個staff用唔friendly 嘅語氣問我仲有啲咩要考慮啊bla bla bla
跟著其中一個staff一路望住我一路同第三個staff竊竊私語
我心諗使唔使呀 驚我hold住你對鞋定驚我阻住你收工
我見到咁樣即刻比錢走人 態度差到去catalog嗰啲起碼任試唔嬲
之前拎ad1試直情話爭啲問佢有冇大啲算(11碼ok 特登問有冇12,12通常都畀人買咗唔會有
我成日個印象就覺得cwb 個啲舖頭staff 都係差唔多嘅態度好少去個頭就算都係港島住
有咩經理咪有咩staff囉,
佢哋嗰個老女人Senior manager 態度都係閪到仆街,佢好揀客
反而啲part time好好服務
到近期我知佢哋啲commission點計,更加明點解咁閪
咁係點計呢??
直接send email complain
佢地一定驚
老底幾多?
所以買唔中指定就老西都唔想理你
元祖灰可以例外
992 993 呢D係咪又係keep住著先唔會變黃氧化水解
變黃就keep住著都會
防止水解就得?
有冇人試過keep住著 著到幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞