有冇人試過比無良通柒佬搵笨

10 回覆
4 Like 1 Dislike
[是咁的]
屋企個浴缸同洗手盤去水慢左
於是家姐搵左通渠佬上黎搞,傾好左$500 一次
點知上到黎係咁改價錢

通渠佬就話因爲個浴缸同洗手盤分開兩次收費
(乜有浴缸唔係同洗手盤分開咩?)
咁家姐都ok,諗住之前傾得唔清楚
跟住整整下又唔對路
話要用咩高壓機整,原價一萬蚊,而家就平比家姐 $8000,
唔整今晚涼都沖唔到(但明明本身一直沖到)

講到咁已經知伏味濃,
家姐就拒絕然後比返一開始既人工佢($1000)
咁好啦
一個係廳收錢寫收據,一個就匿係廁所執手尾
送完佢地走之後就出事

發現今朝新換既廁紙得返半卷
本身浴缸只係去水慢,而家完全去唔到水
最後用廁所泵係浴缸泵咗成堆廁紙出嚟
然後順手撩埋本身d淤塞物出黎,通晒
利申冇用過高壓機
fb:香港專業通渠技術工程
https://www.facebook.com/call60343916/?fref=nf

個無良通柒佬既fb
希望唔會再有巴絲比佢地搵笨
咩撚野通柒呀 渠就渠啦

先唔講你單野

屌你老母

通渠就通渠啦 你覺得你將個渠字打做柒字好撚潮?好撚型? 好撚與時俱進?

咪撚見人地講慣左錯別字就走去跟啦 跟又跟得柒過人

屌你老母 肯撚定係00後
咁仆街
咩撚野通柒呀 渠就渠啦

sorry 大佬
嬲得滯打錯字
醒目嘅歌士的+熱水(逐少逐少落) 搞點喇
叫人通渠收500,2日後又塞過,最後換座廁,先知有塊膠片跌左座廁入面
叫人通渠收500,2日後又塞過,最後換座廁,先知有塊膠片跌左座廁入面

換座廁使左幾錢
呢行太多冇料扮四條喇。因為蝦外人唔識野,是旦搞兩搞話OK你都吹佢唔賬。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞