[League of Legends][510] 永遠英超開季冠軍阿森納

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
你點知的
因為我都未洗做
唔好意思呃咗大家入嚟
其實係想同大家分享吓環保小方法
天氣真係好熱 但都唔好拎紙巾抹汗
用紙巾會多咗碳足跡
遲吓只會愈來愈熱血
要抹汗可以試吓帶條手巾仔出街
大家為環保出多一分力啦😘
無野玩
A台未
20fps
冇G?
彈-1
d廢青多到
系 佢地勁廢
破船恩
咩話
平日晏晝有彈?
話說頭先力狗打緊LOL個陣 力狗老母無端端捧碗湯入黎叫力狗飲左佢 咁打緊LOL又點分神飲湯 咁咪話一陣飲 點知力狗老母5分鐘入黎煩力狗一次 最後力狗頂唔撚順係佢面前倒晒佢碗湯落地下 跟住佢眼濕濕扮委屈咁拖返乾撻地 力狗心諗你一開始唔好咁煩咪得囉 你逼我飲我就係都唔飲呀你吹咩
課左幾多?
同好多識既人一齊打機係咩感覺
l4d 都係得一個識, 2個街場
4個都識一齊玩都未試過
如果有d game, 十幾個一齊玩到, 全部都識既有幾正
這遊戲帳號就是好調惡調在輪
一波一波的
每波都約5±3場
當你帳號進入好調惡調都會被做標記 (類似LOL的連勝組連敗組)
所以重開遊戲 或是隔天再打也沒用
惡調就是要乖乖得把那幾場惡調系統局給打完
才會變成好調
逃不掉

會有人說打銀 銅牌場 還是可以把把虐
那是因為實力落差太大 連系統都救不了

而上到金牌(牌效率有點水準)就能明顯看出來
這也是為什麼
很多高手都說金牌場比白金場還難打(是說自身在惡調的情況下)
因為金牌場的一大特點就是 每個幾乎不管場況只照牌效率亂幹 不防守
而這樣的白癡打法 反而完美切中系統分配的好調局

反觀白金場 大部分的人一有優勢 就開始龜
給了惡調仔更多憑自身操作避4的機會
------
牌山順序固定 連役牌幾乎必碰都算好好
來噁心你
這款的惡調會故意讓你永遠都摸不到任何進張
(整場半莊永遠都開局4 5向聽 每局么九牌一定要丟一排
丟到最後聽牌那張100%是羌牌 而且還是高機率點炮別人立直一發的那張
這也是為什麼會一直宣導
惡調時就算牌再好也不要立直或是默聽狗罰符
乖乖全棄 抓豪1的替死鬼避四

另一種情況是發給其他人一堆幹牌
可以早巡默聽12000 (牌河看不出來的那種 來噁心你
這種情況系統也是會照正常牌效率邏輯 準時發羌牌到你手上
東風就被系統弄飛
這比起上一種 又更噁心
不可避 排行榜點開 就算是魂天被飛也幾乎是死在這種場

把系統弄成這樣完全沒必要
平衡勝率的手法過於粗糙
甚至還會讓人想鑽系統機制
去用反正常日麻打牌邏輯的打法來打
太智障了
問梁文識
對面5個追住佢殺
自己隊友4個想佢快能d死
撈po l4d團未
買$100力狗驚到瀨屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞