安樂工程公司 Graduate Trainee

68 回覆
2 Like 5 Dislike
緊係做啦
安樂 安樂

利申 做左2個月走左

感謝大家回覆 決定IN左先算

有offer先諗啦
Data center 做撚死人

安樂死......

心水清
邊個department
安樂精神 做撚死人

新昌精神先好似係做撚死人wor師兄
安樂雖然辛苦,但起碼比返咁上下的人工你,叫做一分耕耘 一分收穫,好過某D 人工低又辛苦的
Sub 仔黎講真係算大,ATAL FSE REC JEC 呢幾間出名

仲未in 就諗做唔做
BS department 如何 有offer了

師兄個interview 點? 全程中文?

First in就英文discussion, second in就見panel 廣東話傾計

ATAL BS
跟風火水電定CES
peak個排試過連續兩星期12點後走
利申:我朋友,已離職
依家同佢地夾緊一單晌葵涌,講真做data centre 日日都話趕d野改完又改,ot放假返工係閒事,我都唔想做
安樂雖然辛苦,但起碼比返咁上下的人工你,叫做一分耕耘 一分收穫,好過某D 人工低又辛苦的
Sub 仔黎講真係算大,ATAL FSE REC JEC 呢幾間出名

夾ccs之攞命大陸公司一日到黑淨係識屌人
有無written test? gt唔係幾個月轉一次dep咩?
依家同佢地夾緊一單晌葵涌,講真做data centre 日日都話趕d野改完又改,ot放假返工係閒事,我都唔想做

巴打係data centre?

巴打係data centre?

係我做builder
公起公起,一個打十個

First in就英文discussion, second in就見panel 廣東話傾計

Discussion 係discuss technical 野?
有邊個下星期一落太古
有邊個下星期一落太古

我好似有機會落,我呢邊盤就黎完,阿頭話可能會去太古,叫我有心理準備。之後日日坐兩個鐘車
有邊個下星期一落太古

我好似有機會落,我呢邊盤就黎完,阿頭話可能會去太古,叫我有心理準備。之後日日坐兩個鐘車

去邊都好千萬別去太古
ATAL出名做撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞