原來去柬埔寨個皮皮咁正...

201 回覆
51 Like 373 Dislike
皮皮的性侵行事曆被抓包破綻(左上)。阿龍還爆料皮皮被救出第3天,就想到金邊夜總會賺錢。(圖/翻攝自Dcard)

結果回國之後,皮皮不但沒有感激,還興師問罪要公審他人,又用自己沒錢、卡被鎖住的藉口跟人借錢,「第一位借錢發現妳講話有說謊、被拆穿,妳換跟他朋友借錢說要房租繳費。」原PO忍不住怒火中燒,「說真的,妳很可憐也很可惡,沒人應該幫妳,對話內容一副什麼態度?」連女子的親姊姊都比她懂感謝。

「她一直說是網紅跟GA救援,但事實是大陸善心義工團隊」,原來是GASO跟網紅好棒(bump)找上阿龍,再由阿龍接洽中檢義工團隊救人,「說大陸救援隊欺負她,欺負她幹嘛還要繼續救援台灣人?」直嘆女子的目的,大概就是曝光自己要求募款補助。
唔方好人
屌你 雪姨黎架?
咁仆街電槍電嘴
含到腫左。
唔係掛,幻想唔到同一個人黎,連繫唔到
盲人上連登?
同一個人咩??
yes 真台妹應該可以
佢最新係大麻煩(Youtuber,話自己係Bump啲徒弟)個channel上咗條訪問
但皮皮話自己係馬拉個類地方做荷官
本身比人呃過去都係話有高薪荷官

但據本人係片入面聲稱 性工作(台灣嗌八大啦)係佢以前有做過
含毒撚?
原來佢先係老詐果個
台妹爆佢本身做陪酒
然後啲人就水佢有個靚仔有錢佬客想包佢月十皮幾
佢仲好驚個客佢彈佢鐘
比人姦都唔喊,睇法律劇集個啲被人姦喊到崩潰喎
食開屎?

個紋身好撚核突
https://youtu.be/PtaKHuG0Z7Y
段片有條女講既經歷
Ig叫咩?
講真過到去無得化妝,無得P圖,無得瞓仲要日電夜電
好難靚
得罪講句 本身佢去泰國做野
份工係賭場 之後賠老闆做秘書
根本佢都豁咗出去 做嗰行
雖然佢賭場比人欺凌 但完全唔理解點解要做秘書
只係宜家冇錢收 同啲仔柒 但其實一樣
幻想係美好既
呢個post反映嘅港男質素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞