[箍牙]嘴突但牙齊 兩個醫生都唔肯箍 有冇人如果咁嘅情況

437 回覆
12 Like 122 Dislike
其實就算打埋骨釘幫到幾多都好
樓主自己要衡量下值唔值
一黎箍牙唔平 二黎生活會帶黎不便 而最重要係你可能用差唔多四年時間去換取一個唔係太好既效果 假如你而家廿中 其實箍完已經三十
到時已經青春不再 係咪仲會咁介意自己個樣?
其實點解你咁執著要再整
整牙好麻煩之餘仲可能會反彈
我見你側臉睇問題不大
真係有咁介意咩
如果你咁想整 不如整下巴囉。

3D 打印舊野塞入下爬有冇得諗
你有冇剝牙?
參考價值幾低下

唔好以為整完牙即刻變靚仔靚女

片入面條女原來個樣唔計口其餘四官都好靚
我本身都係咀突但牙勁齊,
身邊嘅人同牙醫都叫我唔好cool
但最後堅持cool完, 開心哂
牙醫係唔會承諾你面型會變, 因為佢地focus 嘅係你棚牙嘅咬合,
但睇好多台灣案例都知cool完面型係會改善,
g持你去做自己認為啱嘅嘢
ps: 我搵岑儉cool
諗起有村架純姐姐
兩個醫生都話無用
樓主反而想人介紹D 肯幫佢做既醫生比佢
搵著過只係想搵錢既幫你做完收你五六萬搞幾年最後無用咁不如你一早去做正骨
係咪骨性哨牙?我都係呢個case
而家箍左一年啦 剝左4隻犬齒
So far感覺良好 個嘴同面形無論係正面定係側面睇都靚左好多
超期待拆箍個樣
我睇專科 最快2年完成療程 total 6萬5
堅有用?唔係話效果存疑咩?你係心理作用覺得有用定有影相紀錄低佢?
嘴突竟然箍invisiaglin
以我所知最好剝牙+傳統箍先收得靚個嘴
問下專科箍牙牙醫啦!
整面骨有機會面癱
唔整好過整
有冇推介邊個牙醫
睇死佢鼻都係扁嘅
通常呢啲人嘅眉骨都係扁平嘅
咁樣整實變鞋抽面

基因畀你嘅樣你認命啦樓主
我都嘴突牙齊,睇完專科打骨釘覺得都改善左好多
當然醫生都話最好係做手術
出左事都係停牌3個月
樓主最大問題係豬膽鼻
唔係猩猩嘴
我覺得如果樓主覺得呢個儀容缺陷好困擾,影響社交、職場自信,係可以再做多啲功課搵資料,睇吓最後做嘅決心有幾大。

負擔得起金錢、時間,了解當中風險,再自己決定。

我有一隻爆牙,雖已年近花甲,但如果俾我再年輕一次,我都會箍牙。

當年冇做係因為牙醫(普通料)話要剝4隻牙,覺得犧牲太大。 其實應該睇整形專科牙醫問意見,有機會唔使剝。

我個仔就係開頭醫生話要剝,睇個勁同埋勁貴嘅專科牙醫,結果就係一隻都唔使剝。
個鼻位lup咗入去
有冇牙醫幫手答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞