[BLINK] BLACKPINK討論區(128)世界第一女團

1001 回覆
12 Like 14 Dislike
個傻9機都跌爛
人哋身體力行追星
你螢幕飯仲笑人
我窮撚追唔起星
如果編舞太複雜,開咪好難唱得穩
YG唔係唔識編舞,佢旗下YGX啲編舞師有幫好多其他藝人編舞
Pink venom編得相對簡單應該係刻意
配合YouTube shorts + challenge
就係要易學易跳
今次首歌youtube應該有sponsor
係投資左Google
咁癲,唔去既話想收飛
220902 BLACKPINK “JISOO” (블랙핑크 지수) 입국 Arrival | 인천공항 • 비몽
https://youtu.be/Xcn6ubuZ7R8

220902 BLACKPINK “LISA” (블랙핑크 리사) 입국 Arrival | 인천공항 • 비몽
https://youtu.be/MhJyhLelfNU
朴清有茅上鏡
禾地曼先係 一億自轉安
笑乜
人地唔仆街都照影,你邊有圖睇
V@BTS Jennie@BLACKPINK遭駭客公開第四波拍拖證據

BLACKPINK成員Jennie的緋聞正成為網上熱話,月前爆出她與BTS成員V發展地下情,最近更有多張被指是二人的親密照流出,第四波的數張照片亦在今日曝光,當中見到Jennie被相中男主角親吻額頭,她還含羞一笑,同時亦有兩人的視像的截圖,還有一張男女拖手照片,公開照片的Twitter帳戶揚言有一堆兩人拍拖鐵證在手,立即引起全球粉絲關注。

Jennie、V家中甜蜜約會
Jennie、V的約會照四度外流,當初外洩的同框照被網民質疑是經合成,之後再度加碼公開家中約會及另一張甜蜜合照,而今次公開的兩張照片雖看不見V的正臉,但另一張照片中,就清楚見到V正在視像的畫面,他笑得開心跟疑似是Jennie的長髮女子通話,該位駭客還將其他手握的照片轉成小圖,暗示自己有更多證據照片。

唔想貼圖了
Ok我po

第一次見v仔笑得咁開心
睇丁生4K打真軍仲好拉
屌你老母啦我寧願睇孫狗都唔想見到丁狗
OK我再PO
不如認左佢 睇見都覺得d fans辛苦
jenjen唔怕認啦 v驚咋嘛
秀都比人hack埋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞