電鋸人 [10] 動畫2022年10月放送開始

664 回覆
37 Like 2 Dislike
比返細妹我
好撚meta
小春妹妹
吉田好似米津玄師
尋日開始睇
隻gun devil 喺選舉之後係咪會自動跟下任總統
MAKIMA 同官房長官簽約 咁官房長官係咪可以命令MAKIMA 自我收皮
但係官房長官明明知道MAKIMA 嘅真身 但係俾佢管第4課 唔係好整合到個setting
話時話上一季電鋸人食過漢堡包同埋雪糕
咁係唔係個世界全部人都已經唔記得咗有漢堡包同埋雪糕呢樣嘢
都唔係惡魔
但係少少紅話杯雪糕乜嘢味道都冇
我諗緊關唔關事姐
電鋸人漫畫討論區 [11] 藤本係讀緊小學嘅女仔
https://lih.kg/3212311
近期日日OT 無時間開新post
1. 槍肉片集齊夠多先有辦法揾到槍惡魔,然後惡魔只要個人畀嘅代價夠高就肯幫手,唔關邊個做總統事。
2. 係mkm用惡魔能力支配咗班高層同佢落契約,所謂咩官房長直屬嘅惡魔獵人根本係煙幕,成個日本係mkm玩晒
本身驫獨裁支配能力 控制範圍由惡魔獵人政府機構開始

能力擴張到 =》成個日本政府 =〉 成個世界

所以美國總統先動用全美國人一年壽命黎發動槍之惡魔向驫宣戰

但驫當時能力已經遠遠大過槍之惡魔

槍之惡魔都俾佢秒鳩埋
有冇講過嘅魔人嘅意識係點?

完全係隻惡魔?原本死咗嗰個人佔幾多?

朝似變咗正義魔人但仲有意識
當我冇講過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞