剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(234)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
我就係唔識嬲佢呀,身邊啲人都話佢撚化我,話佢好識玩。

我既諗法就係,愛咗超過十年,對你始終有份歉意,同埋唔想分手分得咁難睇,所以每次你搵我我都會應機。

應完之後又覺得自己好低賤,明明你已經有新關係,點解仲要搵我?

我廢,唔捨得blk你,但我已經archive咗我哋既對話,唔想自己睇翻會亂諗嘢。

致我們逝去的青春
又話射手樂觀啲 鍾意自由啲
點解分咗成個禮拜仲係咁痛
日日返工唔知做緊乜 飯又兩日一餐 喊到已經冇曬眼淚
好辛苦 覺得自己就嚟有情緒病
我仲好愛你
完全一樣 冇哂動力 冇哂意義一樣
仲係好愛佢
啱啱先知佢搵返個ex
我知我唔夠佢好 但係真係好hurt
唔夠兩個月
但係我已經擺曬成個心落去
係咪我太傻仔
啱啱ig比佢blk埋了
係新鮮感過咗
又話可以用工作麻木自己
根本冇撚用 做緊咩都諗緊佢
要正視問題 搵出deep down對你既意義同影響
一味distract自己,啲傷口唔會好返。
巴打你好野,我唔止傷心,仲攰到仆街,第二次睇你既comment我都會眼濕濕。

我唔止傷心,個程度直頭覺得係割大動脈都唔識流血一樣。

或者身邊既人係俾緊意見我為我好,但我或多或少都有啲討厭佢哋俾既comment,因為佢哋唔係當事人,憑咩講得咁死。唯一得一個女仔朋友講得中我既感受,就係明白大家行唔到落去,想好嚟好去。

我諗唔止愛,佢喺我心目中仲有好高既位置,但我知道要請佢check out了。

琴晚佢搵我既時候,我同佢講我覺得自己好低賤,reject完你主動求和,最低賤既係居然話你知我覺得自己低賤。之後佢都有講之前嬲我既野,仲話如果唔係點點點就唔會搞到今日咁。

雖然我archive咗,但今日都係忍唔住手再睇咗一次。

但我不再執著了,唔發生都發生咗,我同佢講唔想再有謾罵,祝佢幸福。佢都有叫我搵過女仔等佢知道我過得好。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞