砧板融咗 成個爐都係 點部署?

338 回覆
1150 Like 41 Dislike
如果係木砧板,係咪已經火災
砧板讀心師?
你話冇事咪冇事囉
屌你老母樓豬住邊,講聲俾各位巴打知先,咪撚害到其他人
你老尾塞撚曬仲想清潔當算數,膠黎㗎On9,陣間塞住火咀成個爐爆埋搞到火燭唔好問點解
你堅on9弱智唔係扮
換個過爐啦 柒頭
...
對住你依啲柒頭好難唔惡,
租人單位又唔肯出錢買過新,
諗住扮睇唔到就當無事,
個業主租咗俾你條弱智真係喊三聲
記得要開住火先噴
燒有Cl嘅膠先會form dioxin
燒冇Cl嘅膠只會有unburnt hydrocarbon同carbon soot
其實差唔多
用肺過濾得多都會生cancer
但個爐本身一定乜都有 NaCl 大氧有 O2
差在有無 benzene ring
樓主竟然打算唔理。。。
係蠢定自私,好心你就出錢賠過個爐俾業主啦
就算你唔開,d膠一日係度塞住個出口位,燒膠放毒都危險,仲有機會爆炸火燭,到時真係多撚謝哂,仲要屌鳩巴打惡
以佢既智商,醫返都哂藥費
早D死對大家都好
唔識唔緊要
唔信連登仔都唔緊要
你可以試下拎張相落樓周圍問下人
就算你真係咁窮冇錢換
唔該你退租之後都同個業主講返聲
一陣爆炸炸鳩死下一手真係多得你唔小
燒有Cl嘅膠先會form dioxin
燒冇Cl嘅膠只會有unburnt hydrocarbon同carbon soot
仲有其他⋯⋯
natural selection
Furans? Plasticisers?
Carbon monoxide?
HCN? Benzene? Styrene?
From ppe n pe
換個爐都係幾千
到時有起事上黎就唔係咁計
你自己諗啦
聞所未聞
本post 最有用comment
樓主如果係住你樓上/下 你就仆街
落天拿水溶左佢再起出黎.記住帶個勁d豬嘴
咁你都無事 執返條命啦
成個爐換啦 小小錢
當破財擋災
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞