[AROHA] ASTRO 討論區(67) - D-189

1001 回覆
12 Like 15 Dislike
阿石又開直播
攞咗奬希望佢對自己更有信心
F社間公司係咪真係廢
雖然個頒獎禮廢廢地咁
但可以乜都唔POST
開始唔POST
有獎拎又唔POST
完埋都唔POST
要自己開個VLIVE多謝AROHA
CLS公司
真係親疏有別咁
大細超都唔係咁過分啦
我都希望佢可以俾返多啲信心自己, 阿石你得㗎
咁樣先引到阿石上水
係喎屌 乜都無
無人返工
二奶仔都不如
頒獎禮好多鬼妹
車銀優昨天出席Dior首爾專賣店的照片
https://www.facebook.com/KpopNewsTranslation/posts/pfbid02S7JRrsNTU5zMHwKETU6rfFVRSt2C9f9mWskND69Fn5TkidEarf7yYjKW95kuuPBl
照片出處為Instagram
照片文字:
「我看到車銀優了」
「這是真的嗎...」
「我跟他對到眼了吧?ㅠ」
來源: theqoo https://theqoo.net/2555664313

1. 車銀優來當大韓民國的王子吧
2. 雖然我不喜歡王子這種稱呼,但他真的很像王子殿下ㅋㅋ
3. 哇... 衣服超級適合的,還以為真的是從哪裡來的王子呢..
4. 我也是一邊想著王子然後一邊往下滑的... 沒想到大家都一樣ㅎㅎㅎ
5. 我要瘋了,最後一張照片不就是正在休息的王子殿下嗎??? 太瘋狂了
6. ... 我覺得他好像我現在正在看的小說裡面的王子殿下... 真是不得了
7. 哇,而且連衣服都是王子的衣服耶ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
8. 簡直就是一幅畫,五官都太瘋狂了
9. 哇... 這個只是隨便拍的照片而已吧... 怎麼有辦法都那麼帥呢
10. 我們改成君主立憲制吧... 讓銀優來治理國家..
11. 最後一張照片根本就是王子吧??ㅋㅋㅋㅋ 讓他當韓國的王子吧..
12. 完全就是王子殿下的體質ㅠ
13. 根本就是王子啊? 車銀優真的是國寶
14. 最最車車,同意
15. 最後一張照片就是電視劇裡面有錢少爺的樣子
#ASTRO #車銀優
(轉載請註明出處,謝謝~)
車銀優昨天出席Dior首爾專賣店的照片
https://www.facebook.com/KpopNewsTranslation/posts/pfbid02S7JRrsNTU5zMHwKETU6rfFVRSt2C9f9mWskND69Fn5TkidEarf7yYjKW95kuuPBl
照片出處為Instagram
照片文字:
「我看到車銀優了」
「這是真的嗎...」
「我跟他對到眼了吧?ㅠ」
來源: theqoo https://theqoo.net/2555664313

1. 車銀優來當大韓民國的王子吧
2. 雖然我不喜歡王子這種稱呼,但他真的很像王子殿下ㅋㅋ
3. 哇... 衣服超級適合的,還以為真的是從哪裡來的王子呢..
4. 我也是一邊想著王子然後一邊往下滑的... 沒想到大家都一樣ㅎㅎㅎ
5. 我要瘋了,最後一張照片不就是正在休息的王子殿下嗎??? 太瘋狂了
6. ... 我覺得他好像我現在正在看的小說裡面的王子殿下... 真是不得了
7. 哇,而且連衣服都是王子的衣服耶ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
8. 簡直就是一幅畫,五官都太瘋狂了
9. 哇... 這個只是隨便拍的照片而已吧... 怎麼有辦法都那麼帥呢
10. 我們改成君主立憲制吧... 讓銀優來治理國家..
11. 最後一張照片根本就是王子吧??ㅋㅋㅋㅋ 讓他當韓國的王子吧..
12. 完全就是王子殿下的體質ㅠ
13. 根本就是王子啊? 車銀優真的是國寶
14. 最最車車,同意
15. 最後一張照片就是電視劇裡面有錢少爺的樣子
#ASTRO #車銀優
(轉載請註明出處,謝謝~)
廢社開工
中間張相佢同個模特公仔差唔多高
套衫都好王子feel
10. 我們改成君主立憲制吧... 讓銀優來治理國家
真係唔明點解廢社韓場揀喺酒店ballroom度搞JOTM, 對阿優嘅號召力定銷情無信心? 事實公開發售5分鐘內已經賣晒所有飛, 廢社係咪要檢討下點解有錢都唔識賺呢?
好悶~ 好掛住6星~
(無野做上嚟吹水)

唯有睇多啲舊片同阿優今日JOTM飯拍啦
我聽緊 'U&Iverse'
真係可惜
首歌咁好聽,咁清涼,得31萬view
我覺得好聽過candy sugar pop
(不過可能無因為打歌期日日係melon loop
搞到依加唔敢再聽, 覺得自己聽到有幻聽)
近排密密上水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞