有無師兄試過 Beyond Cars 賣車 / 買車?

35 回覆
0 Like 12 Dislike
驗車要比訂
買過,聲稱有d位置成交後會幫你揾車房搞番店,但過左大半年仲未跟完
唔推薦bc, 比哂錢 拎車果日 原來冇買牌費 仲特登請假出去,小小野都跟唔足。
另外問清楚收費,正常車行 過户 買牌費 都包手續費,sales收我一份$500, 咁就跌左$1000,呢間野冇下次
間嘢又話拎得出嚟賣嘅全部都驗完同無手尾跟嘅
要自己跟點解仲喺佢到買
老實講,買完真係冇手尾跟既,可能比較新年份

如果唔係架車隻色得佢有,都唔會幫襯佢。
小弟年中買過
車價係貴私人盤少少,呢個一定啦
Sales 都肯回覆,態度亦唔差
架車係寄賣盤,搾左半年so far無問題

我自己個人既結論,無乜太差既感覺,車行係咁,勝在夠方便;要平就28car 私人盤
你信佢,海鮮價,我係賣家,最後我同買家都唔開心!仲要個買家 我自己搵返黎無下次
直接放係佢度賣既就有執過既,最近去睇過,好似講過話唔再做未賣先驗車(以前佢地收返黎既車,bc會自己搵人上架驗左車先,你買既時候有張驗車紙,大概知道架車有咩問題)
貴過私人盤有少少保留

我見佢g20 320i m sport, b9 A5 sb, c118 cla250都平過私人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞