睇完Kk 園區d 人開嘅員工tg group, 覺得生命真係好緲小

1001 回覆
1616 Like 69 Dislike
諗起n號房個個連登仔又跟風話韓國黑暗好醜惡

結果依家中港台呢單終於揚威國際
就係你越估唔到先至越好
原group碌返上啲都睇到身處苗瓦迪(KK園區)既大陸人都話崩牙駒出現過
究竟個group入面係啲詐騙集團負責害人嗰班

定係受害求助嗰班?

我唔敢再碌上去,已經唔小心望到啲血腥片定相嚇撚死我⋯
153開始覺得單野鳩鳩地
諗起梅姐當年比人打單嘢
果下佢都係去泰國避
睇嚟香港呢邊d勢力伸延到果邊都唔出奇
心諗,你唔係你自己係香港既處境好好化?
顧掂自己先啦
153以前強姦藍潔瑛
之前已經係呢個GP,跟本由頭到尾都無所謂輪姦片,d 人都係係到鳩嗡姐,最多都係出過張所謂CAP圖同埋有人post 幼幼捽碟,然後成班連燈仔入黎引戰就變曬全部性病/劏人GP
部分認同
做生意商人係要殺伐果斷, 利潤最大化
但做社工,老師,護士等有同理心唔係好事咩,起碼返工會落力啲
22年有班人話香港好危險要走難做國際難民
大部份都係做害人嗰個 好似出廣告咁賣下貨(包括人), 吹下水咁
你有冇認真睇,湯人斬人既片起入面大把
7月已經有劏人片
好嘔心 有條片係有個男人被人攞把刀片到斷手
唔好入去睇好啲
咁你多謝英國先啦
屌你

香港九龍寨城 - 當年柬埔寨西港
https://lih.kg/3114416
班無辜人做錯啲咩要受呢啲苦? 你同個班無辜人有冇咩分別?咁你點解唔洗受呢啲苦佢地要受?神愛世人點解會有呢啲嘢發生? 點解神唔直接用神力殺哂班人?

你覺得真係有地獄會唔會只係你一相情願?
香港九龍寨城 - 當年柬埔寨西港
https://lih.kg/3114416
兒登仔係咁上下大部分腦荀都未撚生埋
講緊成班話入面有輪奸片呀
泯滅人性既事就算好發達既國家都會有..

只不過某國既一路走來發展出既人口比例較多...

所以話某國係世界毒瘤一D 都無錯...

自從某國某政權掘起成個世界就開始一路走下坡..

呢套七傷拳都可謂耍得淋漓盡致....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞