【特倫斯】林家謙討論區(5) - 祝家謙演唱會順利!三專《MEMENTO》大賣!

1001 回覆
19 Like 8 Dislike
有冇嘉賓list流出?
我都係買咗之後上網睇返先知係電纜
唯有安慰自己係去聽歌
我61段會唔會中電纜位
20號 2連 580飛 想換25/26號 2連任何價位
tg: https://t.me/xx6833xx
我諗數下數下可能有20個以上
但好多都係5:30開始派 返工人士表示未到呀

唔知佢演唱會d merch 係咪一定要有飛先買到
好靚
Online畀買得唔得想要totebag
就算出面擺 我無飛去買完走然後人人入場都幾sad
竟然跟埋TY出Figure 好想快D睇實物 或者 清D既圖…
唔知07係咩味呢
優先
終於拎到飛
580買到22行朋友買780都要坐20行
好想要cap帽
主辦機構A Plus Music Company Limited決定加推《SUMMER BLUES林家謙演唱會》8月19至20日及24至26日場次,合共約1 200張門票(每張$580或$380)。

加推門票將於8月17日(星期三)上午10時起於城市售票網公開發售。是次加推門票將不會安排於售票處發售,只設網上、流動應用程式及信用卡電話訂購。已從上述途徑購票的人士須攜帶用以購票的信用卡到城市售票網售票處或自助取票機提取已購門票;不設郵遞及速遞服務。
城市售票網網頁:www.urbtix.hk
流動應用程式My URBTIX(Android 及 iPhone版)
信用卡電話購票:2111 5999(每日上午10時至晚上8時,包括公眾假期)
加推門票開售首天每人每次限購最多2張門票,翌日起每人每次限購最多6張門票。

(加推門票開售首天購買此節目的門票時,當使用同一信用卡的累計購票數量在任何一次交易中已達上述的每次購票上限,該信用卡於當天即不能再用於購買此節目任何場次的門票。)

如有查詢,請致電6713 7249與主辦機構聯絡。

城市售票網呼籲顧客切勿光顧「黃牛黨」
城市售票網從未授權任何人在指定場地或途徑以外售票,敬請留意。市民購買或取得未經授權的門票,會涉及風險,並助長門票炒賣,請循正式途徑購票,以免受騙及招致損失。
竟然
聽日又要搶 希望有一張380都好
仆街最後希望
今日唔記得扶啊婆過馬路sor
周圍都內部、抽獎同黃牛
加油聽日未有飛嘅齊齊買到
可摸耳開online
典解仲未公佈
各位手足加油 唔好又衰俾yellow cow
啱啱見到熊貓有得落單Merch再紅館取貨,不過set死咗組合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞