[急]有冇人用過hohomehk?

9 回覆
2 Like 2 Dislike
有冇師兄用過呢一間hohomehk 訂造傢俬就收樓但係仲未諗好用邊間做傢俬,我見佢報價比出面其他公司平,但係上網冇見其他人用過又無評語驚中伏
傢俬呢啲真係要搵口碑好 唔好貪平 最慘係佢報平2幾千蚊,你畀完訂你走左佬就喊都無謂
呢間喺石門有實體店,應該冇咁怕佢會笠水走人掛
訂造過c字櫃
手工唔錯
但唔算平喎
咁佢跟得好唔好?我見佢比起hxmesquare 嗰啲報價平成一半咁滯
係一開始整左個唔岩色既
好彩睇左先 如果唔係送埋落黎
不過手工係ok既我覺得

要同homesquare比就無野好講
人地喺石門一間鋪頭仔黎
啲租都差幾倍
咁都算係咁啦寄落黎前俾你check貨 搭單一問ching訂造嗰個櫃係用E1 定 E0? 有冇甲醛味
無記錯係E1
甲醛係咩味
" E0板甲醛含量低至近乎零,聽落比較無害,但其實甲醛可以黏合建材同防潮,令潮濕廚廁、浴室等地方嘅櫃面就更加耐用。而甲醛水平低至安全標準嘅E1板,就係唔錯嘅平衡。"

https://hkdecoman.com/article/45309
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞