2017年世界女排大獎賽 #1

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Egonu
玩完,聽日又要睇日本
lm
意大利打得好,又少失誤
輸波
以賽代練係好, 但某幾個隊員練唔起架啦
輸波
以賽代練係好, 但某幾個隊員練唔起架啦

真係好唔掂,想佢地打好啲有場精彩嘅波睇下都無
冇咗張常寧bb 真係差好遠,快攻又唔掂,袁心玥淨係識鳩叫啲波完全冇力
日本隊快啲收皮唔該
又7又醜 又鐘意打假波
最叻出術

又係呢種on9評論

On你個9
日本隊唔撚中意打假波?最賤係佢地啦!
日本隊快啲收皮唔該
又7又醜 又鐘意打假波
最叻出術

又係呢種on9評論

On你個9
日本隊唔撚中意打假波?最賤係佢地啦!

你去錯討論區?呢度唔係鄕土排球版!過主啦
冇咗張常寧bb 真係差好遠,快攻又唔掂,袁心玥淨係識鳩叫啲波完全冇力

姚迪唔掂啦, 不過就算到位,打快攻既都唔夠快同無力
有無巴打或者巴打既朋友放2張大獎賽既飛
我年年都有入場睇但今年買唔切飛 我真係好想要張飛呀
玩完,聽日又要睇日本

巫巴打 隔離post見你話買左星期六日飛 會唔會話放飛咁呀
玩完,聽日又要睇日本

唔好意思,未能割愛
玩完,聽日又要睇日本

唔好意思,未能割愛

玩完,聽日又要睇日本

唔好意思,未能割愛

我最多可以賣星期六飛俾你,650要唔要?
日本越打越好喎,暫時同塞爾維亞打得都ok
可惜,一陣睇強國
可惜,一陣睇強國

link?
可惜,一陣睇強國

link?

http://live.qq.com/10001822
可惜,一陣睇強國

link?

https://www.facebook.com/volleyballonlinelive/
意大利第四局無啦啦跌watt
意大利 好耐冇贏過老美啦
睇完轉去睇吓巴西泰國,泰國執一局仲第二局領先?好痴線
玩完,聽日又要睇日本

唔好意思,未能割愛

我最多可以賣星期六飛俾你,650要唔要?

有鑑於閣下遅遅未回應,加上今年隨時有機會現場見証強國輸波,巴打唔好意思,我會留飛自用,sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞