用淘寶魔術牌出千贏成千個 比人捉到打到仆街

323 回覆
141 Like 21 Dislike
有片就放上嚟啦on99
人工同正行差無幾既
撚有人撈偏咩
調返轉講
依家嗌你出老千昆班黑社會
你無分返幾百萬 你都唔撚制啦
比人捉到手都斬撚埋
佢始終幾條友/一班人行動
你唔昆到一千萬 邊夠分
同你講 事成分你廿萬 你制唔撚制?
咁都有backup

師兄好波Ching nice tits

祝幸福賓周
片呢
連登仔真係好神
Fg 50k
一千萬好少
有無backup
字幕:屌你老母 屌你老母 屌你老母
應該兩條老千去賭檔出千
佢地搵到個內鬼換左賭檔入面D牌做魔術牌
睇背面就知道果隻咩牌果類野
咁玩法賭百家樂贏面有9成
贏完一檔又一檔贏左千幾萬終於比人捉到

邊個開門=邊個放人入黎=邊個係內鬼
內鬼好可能係華dee

利申:斷估
落口供咁款 打一身先 之後先講唔講
屌你老母樓上班仆街仔自己睇完喇爽夠喇大飽眼褔喇就拍拍囉友走左去又唔撚知人地遲早會因為你地依班仆街ge討論而del張圖結果遲少少入黎ge巴打就走撚左寶睇唔撚到最撚大問題係個個睇完都認為自己無責任backup以防人地del張相好撚心你地咪撚咁自私精啦成班睇撚完就係度討論又唔撚貼返張相出黎咁得你地圍內講晒得啦屌真係好撚嬲
你未見過差佬有紋身?
屌你老母樓上班仆街仔自己睇完喇爽夠喇大飽眼褔喇就拍拍囉友走左去又唔撚知人地遲早會因為你地依班仆街ge討論而del張圖結果遲少少入黎ge巴打就走撚左寶睇唔撚到最撚大問題係個個睇完都認為自己無責任backup以防人地del張相好撚心你地咪撚咁自私精啦成班睇撚完就係度討論又唔撚貼返張相出黎咁得你地圍內講晒得啦屌真係好撚嬲
光頭佬被人打到個光頭紅曬
片頭唯一動作部份光頭佬大戰老黑

之後有頭髮個個話華dee乜都唔知情

俾人龍虎亂舞
成件事最錯就係搵左 右邊個淆底獸合作
比人兇兩野 “我講 我咩都講”
佢要大大力噏頭
兩隻手攤開向上
完全臣服於人既表現 好似啲狗反肚咁
啲身體語言都做唔好
點做老千呀

睇返光頭佬
比人打完 依然死頂話自己唔知情
兩個人級數根本唔同

可惜最後聽到part one要賠700個,仲陸續有嚟
都不禁流下男兒淚
有冇backup?
:即係你先係主角嗰!
:緊係唔係啦!
講唔講都係死 早啲認錯唔洗打咁多
7月14咪撚講鬼
見到光頭佬俾人打緊係認啦,唔通挨完打就會信你咩
一間網魚機大檔、一間馬欖、一個莊嘅外圍,是但一樣一日都過百啦。
佢地自己賭一千幾百粒上落好撚出奇咩,連登仔幾萬蚊人工一晚都炒輸幾十個啦
有頭髮個個應該都比人打完嚟 塊面腫腫地咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞