有邊d導演係兩極評價 但你又好鍾意??

76 回覆
34 Like 1 Dislike
呢套就真係限量上映嘅
不過下女果陣好似其實紅好多?
佢拍 MV 好啲
一個導演唔識講故事 控制時間
佢其實唔咁pretentious 係可以幾fun
之前試過係咁意講左2句評語 就比D "fans"群毆
第二集明顯差咗啦
舊年Angelina Jolie嗰套劇情都一般般
係啲景影到好靚
只要唔掂劇本就得。
劇本唔得
導演唔係神,劇本真係唔掂果陣就冇得救。
佢拍低成本戲唔錯。最近套old,全部通。
佢唔識控制劇本啫
你俾個好嘅劇本佢,佢會拍得好好的。
Lars von trier
雖然呢幾年明顯係有交功課嘅態度

但係整到個邊境三部曲出嚟已經唔簡單
(Sicario, Hell or High Water, Wind River)

同埋佢又全力撈電視劇
Yellowstone當初第一季簡直係可以話係技驚四座嚟形容

到今年Mayor of Kingstown我覺得佢都已經係用5%嘅力水去拍
雖然未到革命性影響 但係有好多作品都係有參考到mos果種打法
我都幾鐘意Malick
但呢度一提生命樹就比人屌到仆街
睇左了 Anya好撚柒正
“I will avenge you, Father! I will save you, Mother! I will kill you, Fjölnir!”
睇開marvel嗰type ge會好憎
生命樹好感人
但中間恐龍真係
講真咁遲先上,itunes有得睇好耐
明明叫superman
硬系要改個名去黐ironman光環

guy ritchie 真心幾鍾意佢拍d動作場面
佢都兩極
CapTV【即飛俠大結局:衰十一】鬥智愛情|Man of Steel|Superman超人
2.1K
Views
Sep 18

https://m.youtube.com/watch?v=8OFAxFkgu2s
呢幾段正到
佢次次講故事表達方式都好特別
但好多人唔太鍾意
https://youtu.be/k8DNfCzi1r8
https://youtu.be/BBI81fH-4h4
下女係之後先多人講
上個時都無乜討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞