[法國冠軍主力左閘強勢回歸] 曼城被拆骨勝利球迷討論區 308

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
獲加收皮果陣就係回購PEDRO PORRO既時候

黑文終於唔係十大
金錢足球Top10佔兩位
買阿個tierney
soft ass不了
Pep Guardiola: "The moment we decide for Sergio [Gomez], the debate for another left-back was over..."
"If nobody moves, I think nobody's coming in [to #ManCity]. [via @ManCityMEN]

Pep Guardiola confirmed Manchester City won’t sign another left-back. It’s gonna be Cancelo, Sergio Gómez and Wilson-Esbrand for the season. [via @polballus]

最後消息,唔會再簽人了
除非有球員離隊
gomez 唔係買咩
咪買埋Gomez就完
疤最後reg到所有人
撚軌獌撚到last day
快手簽埋bwa撚埋鏝
last day先 here we go
巴塞準備簽埋bwa
估到最尾實搞掂
如果依2季無成績 佢地都唔知點算
B華如果走迪布尼真係要全勤
其實西甲啲條例啲salary cap有咩用,乞衣疤咁都可以reg到曬
好似仲要跟上季收入黎定上限? 唔明有咩意義
鋤弱扶強?
我都唔明,賣資產關salary cap咩事
同埋點解碧基免費可以cover到新簽咁多個嘅人工
Thank you and good luck 頌文
人數上都夠既 滿意了
踢唔掂鏝
又Sergio又Gomez
收到瘋因為曼城係中資所以逼走佢⋯⋯
Sergio Gomez 好似係甘隊長推薦俾哥狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞