荃灣西第一滴血,明天以後會更悲壯

227 回覆
441 Like 31 Dislike
河背街有啲好有經驗嘅雞叫呀
有價無市
睇記錄冊2020都而家都無呢單記錄,你個friend 幾時買
820 應該有幾個坐向
冇得咁樣比較
其中前排3,5座中間條啦比較大
入面嗰啲820係會貴啲

唔單止外形靚, 入面都唔差
肯定日日吸毒氣吸到生cancer 先急售
當年開頭好似13000蚊尺 臭都抵住啦
柏傲灣真係cls 好似企係垃圾站中間咁仲要懶係游艇會feel
向海嗰啲都要15,16k
正西嗰啲好多都17,18k
自我感覺良好
住4年 22萬 算唔算平手 賺左啦 以呢幾年發生既事😂
有好多舊樓業主將層樓改做劏(套)房,為求方便將馬桶駁去大廈雨水渠,各部門又A字膊,咁咪咁囉,好似上過電視

左右兩邊都有屎渠出口,夾攻屎之戀
荃灣西「臭海」20年未解決 環境局稱效用不大拒推蠔殼淨化海水
黃錦星續指,荃灣區內新舊樓宇林立,一些受污染的地面徑流和生活污水經雨水系統流入沿岸海域而引至氣味散發,而政府已採取一系列改善措施,包括清理渠道及進行清淤工程,增建旱季截流器,以及調查及糾正污水渠錯誤接駁到雨水渠的問題。

[url]https://www. hk01 .com/18%E5%8D%80%E6%96%B0%E8%81%9E/771649/%E8%8D%83%E7%81%A3%E8%A5%BF-%E8%87%AD%E6%B5%B7-20%E5%B9%B4%E6%9C%AA%E8%A7%A3%E6%B1%BA-%E7%92%B0%E5%A2%83%E5%B1%80%E7%A8%B1%E6%95%88%E7%94%A8%E4%B8%8D%E5%A4%A7%E6%8B%92%E6%8E%A8%E8%A0%94%E6%AE%BC%E6%B7%A8%E5%8C%96%E6%B5%B7%E6%B0%B4[/url]
痴線明知成個海皮都係沖淡左既屎水都照去跑
係味學印度人日日玩恆河
唔臭又健康 又有綠化
屎味咖喱
劏開租 教精埋佢哋

屎味屎嚟㗎師傅,咪呃人話咖喱啦
希望無扔幾廿萬裝修過
仲要呢幾年息唔計
七月到啦
新界唔計
荃灣唔計
海之戀閪樓唔計
移民唔計
通脹唔計
加息唔計
樓花果陣買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞