「喱DAO」女團成員廖樂兒被控非法集結 官批准離港一個月赴韓受訓

194 回覆
715 Like 22 Dislike
我祝你成功拎光環
好嬲呀死黑警
咁多黃絲都冇人答到我呀?
乖乖哋課金比台灣澤 啦成班柒頭
一個月,都好嘅
鍾意比你走就有機會
唔比就無機會
返唔返都係咁
老實講 關注度會高少少,因為成日有樣睇大家都知係邊個,但咪又係咁判,咁嘅光環應該無咩人想要
唔好亂講嘢
幾年都可以係月計
其實要計番人工 坐監返工冇得賺錢
非法集結 average當8-9個月 打埋折扣當6個月
坐監做嘅工系低技術同學術成本
簡單啲講即係牛工 喺出面都有16k
~16k x ~ 6個月 =~10萬上下
即係代表你嗰單已經損失咗at least 10皮
仲未計如果你係專業人士/技工 賺得仲多

( 坐監返工幾百蚊個月嗰啲就算啦唔好提 買下零食買日用品都冇咗喇)
唔返佢屋企人會比人連坐,所以應該都會返
立唔立到足係另一回事
一條坐半年既罪點解訓練完之後唔敢返嚟?去嚟浪費心血?你去睇下ua 坐幾耐先講啦 豬閪
邊撚個要課呀 死傻鳩
屌你老母你呢啲仆街思維仲要有正評

明明係政權搞鳩人,講撚到啲手足錯咁撚樣

你而家屌佢走會搞其他人,係咪即係屌埋走咗既人?

再屌埋走咗又繼續出聲既人?

我而家就屌你老母呀 屌你老母
屌之前個教授車死人都可以保釋去澳洲出席個女畢業禮
睇有冇後台/個律師有冇料啦呢啲
唔知韓國比唔比佢入境
案例呀!唔該。
其實你識唔識分非法集結同暴動㗎?
你攞件判幾年嘅案例出嚟捭我啦!
佢知名度低啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞