(最黑暗)如何評價Hololive同湊阿庫婭阿火有幾仆街(182) 戒V討論區 你敢唔敢戒睇V 你想戒我實幫到你

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
虹王
@父

研究發現「小胸女生」較會出軌?比例高達69%
https://lih.kg/3112225
虹甲子園30萬同接無人講?
我地木口人眼中的世界只有木口...
彩虹甚麼甲子園30萬
看我們木口之後的minecraft夏日祭
這麼有創意 一定屌打這些小咖
有一說一我都叫半個前懶貓fans, twitch sub 咗3年幾,退sub原因係唔中意佢日L日都玩支那驚,懶貓係單親家庭,老母做醫院,唔算窮但係應該未到二世祖level嘅

然後懶貓子係懶貓本人嘅周邊產品v化之後搵咗個日本妹做中之人,單就直播台主嚟講佢哋兩舊野嚟 但係就企業勢嚟講就係兩個都係under 魔鏡(台灣公司)
對波越細就越婊子
正路
睇咗三年都可以回頭是岸
btw我覺得重課支遊雖然觀感極差 罪大惡極
但始終都係港豬行為 香港都一大堆人淘寶etc
唔想同佢一樣做道德雙標天尊 (雖然我冇玩支遊淘寶)

提外話啱啱ptt睇到

直接帶病毒到我地真祖國播毒 呢樣先係死罪
個人覺得佢twitch 啲貼圖係當時係最泛用

雙標呢啲我當係上位手段而佢又真係成功有班fans 都算 仆街確診仲要可能傳埋俾mizuki 好油會唔會想殺咗佢
佢D貼圖好泛用咩
印象中之前鳥人 統神 同餐哥個kirito貼圖呢D先多人用
呢件多咗個生氣幫gif 有排都未輪到佢D貼圖
佢D貼圖好泛用咩
印象中之前鳥人 統神 同餐哥個kirito貼圖呢D先多人用
多咗個生氣幫gif 有排都未輪到佢D貼圖[/quote]
https://twitter.com/kmyk_nullpo/status/1558765149020102657?t=F2lklV5KIilyId770pPU7w&s=19
笑死咁大型活動D保安廢架
俾人咁隨便就可以走到上台
好彩條友無拎刀仔係身唔係hikakin應該死能o左
cls...
前首相都可以直接俾人ko
你呢D小市民唔好FF太多
無工作證擔住把遮拎住個膠袋成個拖友咁顯眼都可以無人阻止
究竟個保安系統有幾廢先做到
冇計 和平咗太耐
搞到一D危機意識都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞