突發!導演都離開台尋了!

199 回覆
137 Like 18 Dislike
唔知佢有老婆同女只可以話佢掩飾得好
螢幕情侶都只係形象
但你話佢食女牽強D喎
莫非你仲有料爆?
出名食女果個唔係嘉明咩,成個feel同mk仔冇咩分別
唔講咁多啦 同埋唔好咁天真啦
2022仲信呢D
演藝圈同台妹淫亂到閪咁
仲要台灣演藝圈
阿基師 陳漢典都去MOTEL爆房啦

前面仲有人打飛機話佢地咩兩個博士咩碩士...
屌你拎台灣學歷黎打飛機.... 仲有佢地用學生身份黎台灣
唔通中學畢業呀...?

唔知佢佢老婆同佢係咪已經離左婚定一直都係單親
兩個行程完全唔同步
IG又冇互FOLLOW
黑龍睇佢D片又係自己住
無話天唔天真
我知呢D野無樣睇
我又唔會特登深挖佢D料
不過表面證供無顯示咁解
但你講左呢d point都唔係有證據話佢食女 你係假設個娛樂圈係咁渣喎
假設佢有老婆(唔知有冇離婚) 做半個youtuber將自己呢d私事收收埋埋唔係出奇 其實真係唔等於佢有/會食女
係度話人食女你一係就俾d直接證據
但你講左呢d point都唔係有證據話佢食女 你係假設個娛樂圈係咁渣喎
假設佢有老婆(唔知有冇離婚) 做半個youtuber將自己呢d私事收收埋埋唔係出奇 其實真係唔等於佢有/會食女
係度話人食女你一係就俾d直接證據
諗起HOWHOW
咁認真做咩

youtuber都係人設啫

她似蔡哥咁成
30歲人
話就話次次見到同女嘅相處都好尷尬

咪又係大把女搵佢圍埋佢身邊
劉華都收埋左好多年先公開啦
師兄識食 LUCY 傻大姐

2+2 =3 ,nice
係老闆 ,專請碩士生 ,工作加油
真,見到標題心諗
唔係真係我知嗰個台尋掛
竟然真係
以為連登仔咁憎黑鬼唔會睇
本身導演,唄姬,黑龍三個點組合都好有火花
之後得返導演同黑龍都仲睇得過
得返黑龍一個, 好似都係得返one punch可以引到黑龍講嘢
都係睇inna打機算啦
哇,高中好可愛
想同佢高中生
關how咩事
有冇條女ig
好奇呢d page有咩睇
ching講個名黎聽下
有人跳出黎話佢老婆勾佬
其實就算食女都好平常啫
洋腸、黑腸嚟到亞洲,個個都食女架喇!
樓上嗰位咁大驚小怪
緊係有啦 但唔放出黎了
保持你地既幻想
你會見到第日應該黑人同brown係主流咁囉
你認真睇 好多靠體育同音樂發達既黑人
佢地另一半同佢地下一代既另一半都係金髮碧眼
好似nba 占屎個仔條女咁

你又會睇到大潮流係佢地起頭同白人同唔同國家既女女祟拜佢地 本身英美法德 由其德法 d女好癲

近十年仲開始有力架滲入去東歐
加埋 佢地本身既生育能力 唔會避孕 仲狂生
同大陸人同南亞人一樣

反而智識份子就生一個 前排睇套回歸太空
D太空人全部都得一粒仔 一係就直情無

同埋好多都以誇族戀愛自豪 會自己開個page
而大多數係女人主理個page 同99.999%都係黑男配女
不斷打造佢地為完美男性
連登同鬼佬d meme圖咪有張黑人望住個白人女既
現實係真係都係咁 好多白人女人會介紹埋自己姐妹比佢男友d兄弟朋友 d 女好多都obsessed with black
D女女會 有份優越感 而d黑人都有

好多女出去玩既相都係一堆黑加一堆白 呢d係平民既ig見到既現實
唔存在任何歧視 係d連登大愛左膠先會覺得歧視
你出到去現實 黑人歧視返你轉頭
係香港都係 南亞人歧視返你轉頭
兩者做錯野 你敢唔敢去指正同話佢地?佢仲大聲過你

有幾大驚少怪? 我有冇呼天搶地
似你地大驚少怪多d 爆個料仲要比你地屌
驚死會屌9 同屈9黑人咁, 覆左3 4個回覆就咁

所以都係唔講埋其他 你地繼續討論
好難服待所以抵港豬咁慘 比150同南亞佬食住
咁熱充做大愛左膠 嗅到少少味就即刻彈出黎
唔講啦 不過真係好彩我有圖
唔係應該又比呢到佢d fans 話屈佢結左婚生左個女
佢有冇結都好我真係睇唔到佢周圍食女
你係講到十成十佢係有食
其實我覺得收埋無咩問題,好似東方昇果d都係咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞