New Balance 討論區 (45)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
多謝巴打
你都識講2對都灰灰地,但個老細話唔係灰色
唔係想圍爐取暖,我都知自己柒,只希望各位巴打以後有機會要香港本地網購嘅話,盡量避開呢間鋪啦,多謝大家
係,好快攰
試吓先唔該
9.5 rxb 點入手
試吓先, THX
上stock x 係咪一定貴啲
你依種真係得啖笑ig shop 買已經柒,仲要唔係限量款,自己又懶

好啦見人有實鋪就講到100%唔呃人咁,結果咪又上黎訴苦

唔好上連登啦,講波鞋既post講左九千幾次咪撚ig shop買,睇都睇左好多年,同警訊一鳩樣
邊到有得買?
笑下咪幾好,邊有可能個個都好似巴打咁醒目,我少上波鞋post,因為今次件事先入黎,可能唔知規矩,可能唔知巴打個個post都提醒過,係人都知有實體鋪有正貨商戶保證都不可信 不過可能我用自己親身經歷告誡一啲新入坑嘅巴打可以避開一間鋪都唔係一件壞事啊,多謝巴打提醒
啱先見到對1906有啲qc問題
有冇巴打知有冇得換
算啦唔好係ig shop買點定義做ig shop
gigasport cpu都有ig係咪又係ig shop
dream sneaker hobbyist poopoo呢啲係咪又係ig shop

睇對話我都唔覺間鋪覺得自己有乜問題
射哂個波落巴打到
講真間鋪係咪一啲責任都冇先

事主本身都唔係想公審間鋪定點
係我地巴打問佢先開鋪名
都係share返件事比大家聽等大家小心
唔使係咁話事豬ig shop買呀哈哈哈咁啵
仲有咩方法可以入手rxb
屯門有
Carousell,Amazon,rakuten
沙田門店成日有新野 可以去睇下
試過留鞋 啲人好好
好難忍,買完1906rti 黎緊又出對ycmc
講真都講撚到深灰,佢又話okok, 仲想人地講d咩者屌
ycmc要點買 是咪要buy and ship 先得
唔緊要啦ching 當買個教訓下次就識去邊買
今日開咗對2002 rxb 黎著
個面幾挺身,應該有gore tex 關係,幾好著喎
鞋底亦挺身過RC RDD R0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞