[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (121) 集氣八號等更新

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我既意思係之前配裝既variable係護石,你入左護石就直接完事

依家你全身六件都係variable,佢既建議當然有用但你有六件裝既技可以再進一步optimise
睇下佢地會唔會更新唔係真係好麻煩
我諗可以揀到medic / dental既人要既野係more than穩定生活
咪就係改到裝都可以入埋
佢會幫你計埋你手上既裝可以點砌架啦
即係好似上面有個巴打講咁 當5件裝都係護石
其實個混裝器有位比人入fix位置嘅裝備 係果到入手改我覺得就ok
早兩日先為咗打細金首領 打左成日上位任
原來仲會降LV
唯有退而求其次啦
可能pt冇咁辛苦呢
真係有決心就retake
識人hku第一年bsc讀到一半再retake AL
最後入mbbs
fix佢會綁死一定要用果件裝
正常要改就係當入護石咁比你手動入埋件裝
可以成件裝所有屬性都入落去當係一件裝備A/裝備B咁樣
………….
傀異裝強化
件裝原先既技會洗走?

社畜緊
上面有圖 本身招技降左lv
本身風雷合一4/5LV 係防具技能+1/+2
而有人試左傀異鍊成既技唔會計落去
我老屎忽
以前有個同學JUPAS揀得差入左黎,唔讀書唔考試0.03GPA Year 1走左,h第二年用上年成績再報JUPAS
依家係咪都可以?
咁fix裝果個位再比你custom揀有乜技未得
有得食彩鳥既場都好唔錯
你見我講得AL都已經out曬date
去呢度傾啦屌

[DSE2022] 應唔應該重讀Retake諮詢 + Jupas放榜區
https://lih.kg/3106770
我都係AL
洗走努天腳個回up
dse嘅話你最好當無retake呢件事
2間medic潛規則都會將retaker個分數打9折,變相你retake 7科無45分都入唔到
而且佢哋而家收好多non jupas讀IB同IAL嘅人
弓裝可以抆走啲利刃
劍裝可以抆走彈節
fix裝有無得fix多過一件裝?
除左岩岩玩果陣fix過強弓頭之外無用過個功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞