魔力寶貝正服強勢回歸 (172) 慎用消費卷 棄驚保平安!

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
係呀,但魔寵用途多好多
攻寵得打王
練功都比人歧視

同埋係就係平過,但唔會平好多
而家有d 垃圾改蠍同靈8~90lv 都係賣3~40萬
魔 是咪 4單4超2強?
重來唔會歧視別人 !如果同我升lv…你用使魔我都唔介意架
真心2單2強4超仲好
咁我都唔會歧視不過太多人唔係咁
人哋話打"抗魔"王想"提升"先用攻寵呀,全部人都講得好撚清楚,得你條死戇鳩唔撚明,但又想扮勁喺度質疑人,仲話人1999,死撚返入去你老母個閪啦
唔怕做黎生,呢個係好d 既
終於甩p
let's party!!! 大家等你好耐
唔好比佢停呀喂

各位請注意,快d 出黎比patpat 屌
2強邊2招好石冰?
A: 覺得早餐食粥唔夠飽,可以食三文治。
谷哥: 你幾時食先?早過8點食根本是但有嘢食就飽。
B: 佢話想飽啲就食三文治啫,冇話一定淨係可以食三文治。
谷哥: 就係問你幾時先要食三文治。
B: 有日我成11點先食,食完三文治勁飽,食粥冇可能咁飽。
谷哥: 我11點都食粥㗎喎,都飽。

屌你老母,人哋一早講撚咗「想飽啲」先食三文治,你條戇鳩就猛話食粥都飽,九唔撚搭八仲覺得眾人皆醉我獨醒
如果你單石火強咪冰風
其實我覺得唔洗一開波急住揀定,可以學住你既lv 需要既屬性,到時再del, 唔會晒好多時間,純個人見解

例如頭36lv, 其實係用強冰強風
上雪山到炎洞水洞就係石冰,之類

單冰初期要學,神狗之後可以del
單風就可以玩到7-80lv 仲有用
你好好心機打文喎雖然too long didnt read, 但支持

真係乖~叫你繼續就繼續,快d 出下一篇啦喂

Sorry, 岩岩先睇到
我岩岩自己去左神木內部一轉
果度D怪又硬 又成日防, 好麻煩
我2隻弓手D亂射好似R痕咁

而家3隻人 33 33 34
了解
呢度討論區嚟㗎,有人出文回覆你好撚出奇呀?同你入廁所話人乖,叫你屙尿就屙有咩分別?係咪覺得自己好撚勁?

討論區要有論點先拗得贏人㗎,好明顯你就每次都冇,淨係嘻嘻哈哈當自己贏咗,呃到邊撚個?個個都暗啞底笑柒你咋
其實你講咩?升lv一定出超啦!你叫人升到3/4lv黎del技
玩咩
我4單4超地獄中
唔緊要
你而家去唔去?你高lv過我隻飼了
好呀, 我去掛機點
有冇人要去炎2
原來delete技就係你練魔師嘅monetary power呀?
真係笑撚死人
去一轉神木就訓,老婆呢排炸形
有排都冇得落海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞