香港有邊d 屋苑大廈可以八號波唔濕身買到老麥

419 回覆
78 Like 277 Dislike
新城市三期
睇錯大波妹八號波濕身買老麥
邊個位唔濕身去到粉嶺中心
老麥係粉嶺名都wor ching
差唔多啦 但係行天橋都要濕嫁
全程都有瓦遮頭
佢個瓦有少少風就同冇瓦一樣濕鳩哂喎
我真係未試過濕哂,最多都係有d雨粉
呢條路去祥華邨濕到hihi
可以試下天橋去青年空間個到再返屋企?
我唔係住公屋的
唔巧意思
你預大細單位5百幾尺同6百個隻都係千4-千5蚊左右,上之前有一次因為無錢先收貴左。但係計落都係平新樓好多。

其實TKO同星河價位都係咁上下,咁一定係有好有壞。
星河話曬都九龍地鐵上蓋,單位最細都三房。買得多數都家庭客,咁九龍區讀書選擇就方便得多,去九龍塘讀書校車都近。交通又屯馬觀塘線大轉車站,方便程度應該都冇乜好爭拗。

TKO就新啲,商場接商場。生活設備新啲多元化啲。如果生活圈子係TKO其實都係唔錯。但係新界始終新界,方便一定係會差左。所以咪要係方便同新舊作出取捨。
上水名都/上水中心
唔好講八號波 琴晚三號+大雨少少已經唔係隨時買到

所以成日聽啲人住山卡啦地方 人地話冇配套 佢就大大聲話 冇所謂 呢個年代有foodpanada 同hktvmall 我真係笑而不語
呢啲野永遠都係最逼切果陣塞爆 之前搶糧果排hktvmall 送貨排成個月 靠佢真係死得人多啦
未試過就收收皮先 八號波成個foodpanda直接暫定服務
荃灣天空之城沿路(地鐵站間老麥)
閪之戀間老麥應該都係大部份去到
沙田中心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞