perfect medical R6 去眼袋

5 回覆
1 Like 0 Dislike
有冇人去過做 perfect medical R6 去眼袋
效果如何?
上網有好多打手 但係暫時都冇見到好多負皮
我反而有興趣想去春袋,有冇邊間好介紹?
著名黑店喎
我阿媽都出事。明明一心諗住想去試做,個sales同佢講唔啱佢做。介紹咗個另一個俾佢,點知一埋單嘅時候,要比五萬幾蚊,仲要係佢未洗面嗰陣,已經chur佢俾錢,我阿媽同佢講話冇咁多錢係信用卡,佢都照碌20000。不過我阿媽都蠢咗,有乜理由人哋比野你簽你走去簽!!!!!!就快2023呀大姐。佢簽咗張二萬蚊分期嘅,咁即係呢呢筆錢要硬食,仲有一堆不知明嘅文件,而家要幫佢多啲難度。而家可以做嘅,就係睇吓嗰34,000,有冇可能可以撤銷🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️。頭先打咗電話過去,問吓呢筆錢可唔可以撤銷,佢話最快都要28日後先知。

咁我上網了解吓呢個係乜嘢嚟啦,一查不得了。原來就係平時嗰啲勁煩嘅YouTube廣告。個廣告又話,,好有信心去眼袋,又用徹底K.O.等詞吸引消費者。佢一去到就同佢講唔啱做介紹另一個俾佢。佢咁樣算唔算虛假或誤導的廣告?
要報消委會啦,咁樣呃消費者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞