[COYS - 兒傾隱形都炒4粒 新簽既又擺後備 唔奪冠講唔通喎] 熱刺球迷吹水區 403

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
關鳩事咩…
對唔字 我表弟弱智
我唔係弱智
又唔見李氏力場可以彈走紅館個mon
PTSD
戒連登未
我掛住各位25仔戒唔到
據英葡媒體報道,巴塞隆拿周二與曼城就中場球員貝拿度施華的轉會達成協議,據悉轉會費幾乎打個五折,傳聞只需五千五百萬歐羅,B施華成為巴塞今夏第六簽。

貝拿度施華因為始終不太適應英格蘭西北部的生活,一直希望離葡萄牙更近,轉戰西甲是最佳選擇之一。消息指,由於兩會關係密切,貝拿度施華又同意大幅降低薪金,特別在加盟的第一個球季,所以雙方最終達成協議
鳩噏渣下話 喺鏝年年有冠 點會去疤
疤係咪放咗迷魂藥落去啲球員嘅野食到
人地夢想係加盟既巴塞 地上最強
有留意意甲就會知
係意甲好搶眼
頂法比安雷斯咪幾好
有冇人嘅夢想係加盟我熱
干地話想要fdj未
無 18號睇女Hulk
我dele 嘅夢想係加盟利物普

Dele Alli: The Boyhood Liverpool Fan Inspired By Steven Gerrard Now Playing For Everton

https://www.si.com/soccer/liverpool/.amp/transfers/dele-alli-the-boyhood-liverpool-fan-inspired-by-steven-gerrard-now-playing-for-everton
我睇多次top gun 好過
Marvel第四階段電影將進入尾數,宣布由新一代的人物接棒發展。

電影《黑寡婦》,劇集《飛隼與寒冬戰士》,及《鷹眼》均發揮了接棒作用,推出了新一代的黑寡婦2.0、美國隊長2.0及鷹眼2.0,取代原復仇者中三位主要角色,即將上映的《She-Hulk》亦會發揮相同的作用,取代第一代的Hulk
Spider Man 係咪仲係我熱球迷做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞