[七月新番]異世界歸來的舅舅(異世界おじさん) 2 舅母其實係精靈定係SEGA土星?

994 回覆
38 Like 5 Dislike
佢D物理講座
講完D人唔知佢UP乜柒
D人話其實真係當詠唱咁用
事象の地平に近づけば、相対時間が遅くなります
あなたにとっては一瞬でしょうが、こちらでは永遠です。
理解できましたか?

睇完舅父即刻出機重溫下童年回憶

197位
呢套野漫畫後面有無d sad位心酸位?
暫時未有
唔知點解搞笑背後成日認住有sad野好似慎重勇者咁
好多位都暗示咗係

好似勇者赫魯庫咁
睇落搞笑,但其實黑暗絕望
https://b23.tv/0tEBKUH

呢條片話好似有八千幾蚊人民幣,不過有啲人以訛傳訛就話作者冇錢食飯,條片就解釋到個真相
其實個漢化組人品好好,套漫畫成左名都主動同作者劃清界線,值得支持,尤其係大陸對日本既野會越黎越揸得緊,其實中文化漢化無乜著數
十年唔逢一潤既好人好事…
居然唔係 d 玩串 party 既小白。
3銅幣
舅父消除記憶嘅部分應該勁sad
就好似世嘉退出家用機市場
第一集
方便性黎講係既。
但問題係有心幫人,同搞串 party 既人比例上太極端…
呢個真,合理地科水無問題,唔好要人次次做白工,
最多我之後買多本日文正版補數。
當然係買日本電子版,仲嫌唔夠多野咩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞