退票安排可以公佈未?

167 回覆
298 Like 39 Dislike
劉德華上月15日在紅館舉行一連20場演唱會,唯去到第14場時,華仔因為身體不適而腰斬個唱,後來確診流感連餘下的演唱會場次同告取消,並著觀眾保留門票,以便日後再作安排。
由於華仔於年頭再次入紙申請紅館跨年檔期作為補場安排,可惜申請不獲接,今日主辦機構終於公佈退票安排。Facebook專頁貼出通告,內文指主辦機構取消了共七場(2018年12月28日至2019年1月3日)「劉德華2018香港演唱會」。由於受影響人數眾多,為了方便持票人士辦理退票退款和減省排隊時間,主辦機構現提供兩階段退票退款方案。

呢d咪效率

牛華果次,連郵費都幫你俾埋
你幫佢地俾囉
你哋ptsding姐 我無喎~
遲下MIRROR仲係唔係度都未知知數

表起張飛佢仲好啦
其實真係好多人蝕到入肉
出完錢仲要出力幫ViuTV護航
屌你老母,呢個集氣嘅時候你講呢d?
炒價入黃牛果班 都未喊

樓主而家冇錢開飯 好嬲
你又係痴撚線架
對囝囡就快開學
書簿費校服樣樣都係錢
建議你快啲去死 唔好拖累你家人無錢學人睇演唱會
講真你無買飛就唔需要多事啦
你呢啲人好黑心,呢個時候淨係掛住講錢,而家唔係講錢嘅時候,呢一刻無嘢比集氣同繼續支持鏡仔重要,你一定係hater或者對家打手,呢個時候仲想為makerville添煩添亂,唯恐天下不亂

係真fans一定唔會追退票,追嗰啲人無資格話自己係鏡粉
做得鏡粉預咗做水魚啦話
睇返好多IG shop幾千個留言又讚好又tag朋友為左抽2張飛就覺得搞笑 其實有冇人幫苦主集氣
我覺得撲飛撲到傻個班就係真係創傷後遺啦
下次睇到偶像都唔知幾時
你咁 L 窮,你有飛就去咗炒飛
人哋做緊定期,未夠期拎返出嚟
睇唔睇到12子同花姐出post話要撐住?
要用你地啲錢買車買樓撐住呀,你估要你留句加油咁呀?
有無人fB開退票關注組?
阿MO仲未企起身你就講錢 都唔關心下人
延期阿!下次開演唱會可以用
咪講啦,PTSD緊
退票事小 綁幾年plan為左張飛果啲有排搞
唔好咁冷血啦 少少錢係到計
關心左mirror先啦
人地要勇敢嘗試走出來
還錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞