[今季目標上半版] 曼聯終極FF轉會窗暨轉會窗已完吹水區 [1850]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
球皇片無乜參考價值 唔會睇到佢無掂波嘅畫面
我對佢有期望嫁 但出到嚟真係防守只有閘線少埋身
咁樣打雙6我覺得可以 即係隔離要有隻肯埋身嘅B2B幫
但如果單6雙8好似華歷簡奴嗰場咁 前面係VDB+大力 靠佢唔得 重要嗰場短馬已經幫佢包咗唔少位
當然啦嗰場波華記比佢更垃圾都有關係
但總括係差過上年麥湯打單6嗰d垃圾波
施丹仔預佢聯賽杯 歐霸打google 隊可以出下嘅 Garner就唔覺有咩太突出 幾雞肋下
係,利物浦今季應該降班了
Zidane打6號位都好過加拿
加拿嘅優點佢有齊 Hold波更好 比波更毒 缺點大家差唔多
但未買到FDJ之前都預咗係Fred全勤英超 或者唔打單6號位戰術 用返Double pivot + 10號
踢左等如冇踢嗰種
佢d防守 下下飛剷 超技術 半場就紅牌
有落場會屌佢 無落場會話點解唔出佢 同VDB差唔多
🚨🚨| FC Barcelona will not be able to register their new signings even after the completion of the fourth economic lever.
@COPE [🎖️]

繼續簽人啦
舒拉有踢過曼聯咩?
你屌咋
VDB有用過C9好多 進攻上
FDJ要來了
佢d殺人好大機會紅牌黃牌之間 嚴d球證紅牌咗
咁garner 係英冠浸過兩年
上季仲要係森林主力
身體質素 經驗都ready過 施丹仔嘅
FDJ好似仲想要份忠誠獎金加埋都三千幾
個情況有啲似20/21 買唔到右翼/Sancho
依度個個都悲觀 最後執左個第二
連王今晚出到?
大家一齊hea踢賺錢
上半場係 下半場精工啲黑人迫搶都壓翻阿狗踢
等睇今晚個陣同上年一撚樣
阿都係威頭廿分鐘
防守好似同曼差唔多
你今晚睇邊隊先
點都要買防中翻黎頂Mctom
坦蛇買唔到FDJ 就用現有人腳頂佢
我都唔覺Mctom會做到一成FDJ效果
佢邊隊我就唔知
聽講你就睇開車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞