唔係真係老鳳俾人拉左下話

211 回覆
138 Like 80 Dislike
冷嘲熱諷 落井下石 私怨人士 0.5又全面進場
切勿對號入座,唔想玩泥漿摔角。
佢個連登ac咪...
凡事太盡,必會緣盡

我指老鳳
有條毒撚為左三千扮黃呃人 電話51778301
https://lih.kg/1933707

佢又係過分咗

你只係弱智啫,人在外國照用支那寶,仲要用到畀人呃邊係熱狗啫
[member]所以有連登Acc而又經常發表反共、反政府言論嘅手足要特別小心,平時自己部手機要好小心甚至跟身唔好俾其他人掂到,如果唔嫌麻煩嘅話最好每次用完連登Acc就馬上登出而且絕對不能用自動填寫!!!唔好俾人拎住你部手機就上連登揾到你Acc同網名,再俾人按圖索驥順籐摸瓜摷到你用呢個名出過啲咩言論,小心你身邊啲同事、同學、朋友甚至親戚、家人、伴侶,免得過都盡量唔好俾佢哋掂、開你部手機,借咗俾人用就更加要格外留神,以防佢開你手機其他頁面嚟睇!最後自己部手機最好每次用密碼(英文字及數字)開啟,英文字及數字意義上越私密越好!嗰啲咩自己生日、伴侶生日、身份證號碼、學生證號碼、乜乜周年紀念及乜乜畢業紀念日字等嗰啲數字就通通不能用,因為容易俾政府專業調查員追查!圖形密碼切記不能用!
唔係話要你斷六親!但大家要知道喺政治係無所不能及什麼事情都可以發生!希望大家喺香港光復前要额外謹慎小心![member]
又話自己係日本送花俾安倍,點知原來又係呃我哋,隻賤畜原來自己就打政府工,但係日日網上煽動人去反政府,佢都夠賤格啦,抵死啦!大快人心,為連燈除害
殘體字
老鳳啲Post有咩問題
國安啲人係捉邊幾個Post,其實唔公開咁市民點跟?
真野收埋先啦
唉見到你就慘

斯德哥爾摩症候群
比你撚爆 笑撚到我失禁
最近好似真係好少見佢留言
幾好笑
最後日期8月1日

你真係多錢到唔care就唔會上嚟打篇鳩文叫春啦柒頭皮
而且唔關你care唔care事,重點係你已經喺外國都仲係要做個脫支奶,我係你咁撚柒就死撚咗去算比起老鳳同pop,兩個加埋都冇你咁柒

Btw如果我唔係住喺天水圍公屋咁你點?賭乜都得喎啊有錢仔
我咁啱路過,鞭鳩你用支那寶仲要畀人呃錢咁笨柒又要同你交代?戇鳩鳩
老鳳成日話自己係海外
連尼住完全無諗過出黎解釋
其實真係笑唔出,繼椰子是無辜的又一個成日見嘅會員突然消失
雖然唔識佢哋,但始終大家係同一條船嘅人,點都有啲唔開心,祝福佢平安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞