[COYS - 開季! ] 熱刺球迷吹水區 401

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
阿狗勁撚肉酸
3/114
[COYS - 又騎住死阿狗 爽呀!]
又騎住死阿狗 蜜棗
熱刺主帥干地接受了媒體的採訪,談及哈利.雲克斯、唐基.尼當比利、沙治奧.列基朗和祖雲尼.盧施素的去留問題,干地發表了他的看法。

干地對記者說道:「新賽季中期會迎來世界盃,很多球員都想要穩定的比賽時間,對於這種情況我認為球會和球員需要找到一種更好的解決辦法,因為讓球員們在不開心的環境下踢球不是件好事,我無法保證他們的出場時間。」
我都想做阿狗了 達sir

嗰4件連影新球衫相都無份
無人想買班垃圾
黑美斯件肉酸狗又突返個龜頭出嚟
大膽預測

季尾排緊第2 同第1 同分差5個剩勝球
之後中場傷晒 干地焗住要用肥當打中場
肥當球王上身 係補時階段 射入今場第三球 拇指戲法
最後憑住呢個入球 剩勝球反超第一位 捧起左英超獎盃 爽呀
屌你老木點解個陣唔買andersen
蜜棗!

點會呀 一早拋開哂其他19隊啦
係睇下破唔破到得失球 神射手同埋全勝記錄姐
概念圖
蜜棗!

有我便足夠
佢踢dier個位其實一流
夠高 用波好 仲要識意文法文英文
其實想睇多啲長腿
蜜棗!

咁你預計幾分
可唔可以del左哋熱狗
今晚就騎撚住佢地啦 驚閪
我地熱刺今年一定冧巴温
如果攞唔到我死全家!
[🇰🇷#韓國球員外流轉會消息] 🇰🇷➡️🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿❓️
蘇超球會赫斯對水原FC翼鋒 #李昇祐 感到興趣,但由於水原FC不願意於K League賽季進行中放走李昇祐,因此赫斯正準備一份預簽合同讓李昇祐可於明年1月加盟,而不需要喺賽季進行中離隊。

李昇祐出身自巴塞隆拿青訓,其後曾效力維羅納、聖圖爾登及樸迪莫倫斯,今年年初加盟水原FC,上陣22場射入10球,因此獲得歐洲球會關注。

韓仔前場好多人用wo
出自巴塞青訓 李昇祐幾出名 但之後踢唔起 返左南韓
翼鋒好撚多人 德甲都有個 拜仁二隊有幾個 蘇超一個都仲未計 英超Front 3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞