經過今次佩洛西到訪台灣事件,希望各位連登仔反思下平時五毛對連登嘅影響

244 回覆
739 Like 39 Dislike
相信今日大家都留意都連登乾淨左好撚多

佩洛西踏足台灣,藍色藝人通通潛水,
blocked users,五毛,PR,撐警波台狗通通唔撚見晒

依家發生緊嘅野對班PR/五毛不利嘅時候,佢哋就龜縮
你試吓喺嗰啲台灣post搵吓blocked users? 碌極都冇

望翻平時, 一個鬥黃post被班賤蓄發大黎推,推足幾十頁

呢個客觀上嘅對比,正正係一個極好機會去檢視下平時班賤蓄對連登嘅影響

事實就係,mirror/error/試當真黃藍post就係五毛嘅分化手段。
係,鬼唔知你老母係女人? 但知道還知道,好多時都係忍唔住同人嘈。

對於mirror/error/試當真黃藍問題,係,各位可能有自己主張,感覺必需要同人理論
但既然呢個就係五毛PR嘅agenda,你越係參與就越係正中五毛下懷。

當然,呢兩日嘅寧靜只係暫時
當台灣/假藍色藝人事件冷卻後,班PR五毛賤蓄自然會繼續群魔亂舞

我只懇求各位下次見到班賤蓄嗰陣,與其同佢哋泥漿摔角嘈黃藍,不如一句車埋去仲實際:

佩洛西去台灣嗰日你縮左去邊?

利申:cctoy,屈毛,屈PR,黃衛兵,我全部都係,歡迎補充

尋人:
呢隻藍絲波台狗消失左兩日
在沒有五毛的連登尋求推上熱門是否搞錯了什麼
今日班五毛唔見晒
見到勁多波台狗帶風向,希望連囝可以取消體育台,改善連登風氣
如無意外,呢個post又係一個blocked user都冇
冇哂5毛好似好靜局咁
平時好多
人地今日轉左site 調左返牆内啊
幫樓豬推,一直都話連登多五毛
大家都要心水清其實大家都進步左
比著以前係成板罵戰post 參考番14年佔中高登
平時真係好多block user

呢隻波台狗都潛左水
贊成
我一早都話班5毛係仆街嚟
好post力推
班支那賤畜係3個鐘頭前仲吹緊風話唔會降落到台灣
呢條撚樣平時好搶口引戰 今日靜到仆街
佢fc緊佩洛西去台灣呢件事係真定假
Yes ar yes ar
樓主勁撚好記性
ball toy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞