[不論邊個位置嘅世一 華利祖想做就做] 皇家馬德里球迷吹水區 (316)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
我皇件黑polo幾型棍
屌你老母又唔中
幾年前出過一件金章training polo
又係好型
打golf用?
https://www.bbc.com/sport/football/28204560

https://youtu.be/HhWgR_3QPJk

根本係班疤唔抵得我皇五連冠搵嘢嚟講

你班加泰左仔唔free helicopter ride你都已經仁慈
你咩事
其實五年前三連冠都夠曬收佢地呢一代疤丐皮,不過佢地結論講咩點都係疤岩嘅..
最好笑佢地精神分裂一路屌黑哨一路拎住西甲打飛機
仲勁過同市光榮 有時真係好擔心疤狗仔精神狀態

Btw 疤狗仔咁中意講歷史我又不如講下 06四強次回合主場黑咗軍刀球波(總比數1:0晉級決賽) 決賽阿記列文紅牌(當時0:0) 09北京電影機 10影帝 (當時比數國米3:1) 11黑咗vps (當時比數阿3:2) 四強次回合黑走C朗球波(當時比數疤2:0領先 入球時間47分鐘左右) (首回合0:0嗰陣比比嗰張紅牌我豪埋比你) 12對米蘭未開角球吹十二碼(當時1比1 米蘭有away goal) 又會次次都係下風嗰陣先有啲有利判決? 17年黑PSG 仲有買人啲濕九嘢 我自己都有追開阿 當年買法比出口術真係史上最肉酸之一 如果咁都叫捕風捉影咁你班狗仔日日講彿朗哥咪一九樣?果然Mes que un club咪包埋貪污 演藝學院 出口術 PR同無賴

希望呢隊賤種快啲摺埋 頂多到時咪同下體會鬥過
屌你老母 8號都冇
風呢
咪偷懶 快d幫手入筷子
你唔撚返工 我身為主任要幫手入
你有精神病 又幻想自己係主任
你有精神病 又想塞golf
扮緊工?
放假
所以近幾年疤狗歐聯下下比人反cup出局無人可憐
全個英超都得罪晒係得疤狗先做到
佢地連買人都咁撚賤種
下下出口術搞人幾個月叫球員夾計逼球會平放
B華價都唔抬下
welcome Arnautovic
是旦啦
今日FDJ明日...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞