harry styles

18 回覆
4 Like 4 Dislike
一路覺得佢過譽
可以始終係boy band 出嚟
補充,其實唔太差,好過普通流行偶像,問題只係過譽
佢首Sign of the Times+第一隻ALBUM 唔錯,但唔值咁多VIEW,同咁高評價,吹大左
Late night talking好正
Anna
你咁講我認同你,岩先睇咗其他人,comment reaction ,大多人都係中意佢把聲 ,條mv都有1B views ,但話要去到masterpiece 我都覺得唔係
我比較中意daydreaming
好似好少人講呢首
仲有medicine 但係無擺落碟
連stevie nicks都話正
覺得Views呢樣就無話值唔值嘅
有人為睇mv 有人就咁扔落playlist播歌
音樂好死
但都冇理由咁多,唔值
但如果係呢個數 邊個值
唔駛諗邊d值,但肯定邊d唔值就夠

好似好多現代人唔肯定自己要d咩,但好肯定自己唔想要d咩咁
唔會啦,sign of the time,watermelon sugar,falling,as it was…呢堆歌真心正

加佢今次去到第三專的確一次比一次好
同埋睇live都好有star charisma
新album little freak幾好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞