《開心無敵獎門人》昨首播 遊戲被指炒冷飯欠新意 網民:以為睇緊重播

207 回覆
175 Like 27 Dislike
反上腦
之前烽火與膠七照俾人屌到開花
唔關有無星事,就算係call齊90年代班四大天王嚟都唔會好睇
考有feel俾error花式出貓令到成個節目好睇好多,應該無之前計過,TVB無呢種人
error遊/自肥真係超越唔到
膠戰係人嘅問題,特別係阿正 jeffery 同珈其,無呢3個完全唔同晒
咁Arashi本身都係星,咁已經有穩定客路,而且嘉賓重覆唔緊要,反而有默契
有好多人都有提到膠戰,最大分別就係獎門人主持唔落場
其實呢個世代唔多受呢種老屎忽潤尻人最慘曾志偉唔講得笑,仲要有大title,唔似鄭裕玲嗰類可以俾你笑吓,又唔似膠戰主持會落場,唔理形象,已經差好遠
感謝特警
"唔用腦一個鐘嘻嘻哈哈"

港共就係希望香港人咁
同埋兒登
四個輪住做上下把故事線都冇問題
H 同肥腸遲入局但都搵到位

你俾依班人是但玩拍七都笑到仆街
多負皮都冇阻我想屌
我老母睇得好開心喎,係房都仲聽到笑得好大聲,佢地反正就係用黎消磨時間

百貨應百客
人哋有國際巨星
国民初__㗎!
其實唔應該會膠戰比,係用考有feel,又亂龍game又老土,真係人嘅問題,你只俾anal jer ian (肥仔都係)做會仆街,但係姜濤 兒登
error班真心膠玩真係好睇

用iphone出貓睇遠嘢真係笑到仆街
玩回憶 冇創新失望。為NFT 公仔圖鋪頭賣定廣告
以前長老都冇咩用,博上鏡。
王祖藍以前都係企後面冇人識 係家變咗老屎忽好串
係囉 viu 玩 「真」大電視
啲機關好安全
搞返水著獎門人就話睇下姐
呢類節目有膽就得,獎門人個膽係曾志偉,但佢自已唔落場,日日就低級mean人地懶醒咁,之後啲嘉賓冇乜邊個認到
搵yumi
193集集都出貓 笑到仆街
睇過vs嵐 已經覺得呢套野完全被比下去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞