有線新聞主播記者討論專區 17

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
黨報姐係邊間
笑死 條垃圾奶埋共
呢條友個朵臭到行內出晒名,做訪問都可以遲到收警告信又甩cast,三間電視台都唔要佢。啲僱主見佢訪問遲到咁失禮,他日入職可能又係咁,點敢請佢?
奶共報一向係垃圾集中營,偏偏港共鍾意請黨媒妓者做政助。
有名你叫「愚文翰」 就知佢遲到失蹤有幾出名啦
死都唔肯放低主播光環 仍然覺得自己喺呢行有得做 咪做支那網媒囉
姐係佢比cable炒?
咁點解開頭又高薪係TVB刮佢過檔
係甩線好似衰甩cast被人炒。
係唔係高薪挖佢就唔知啦,2022年都唔夠主播,分分鐘求其有人見都請住先。
CCTVB可能係連呢條友都唔想要,成日遲到甩底,有公司廢物回收,大台不知幾開心。
刮佢過檔嗰個 坐渡海小輪坐到自身難保
一收皮 連後母都黯然退埋場
諗起之前四人幫Page有個投稿,講漂白水點解要離開過去台。
佢係張志剛帶佢由大台過檔。
佢做主播係好唔掂,連點子都唔知係咩,唔掂到有特權唔需要報財經台。
公司根本唔想要佢,係睇在張志剛份上先唔郁佢。
張志剛退休,連帶漂白水都要走。
後母點解唔做,我估可能係偷食輝帶佢過檔,有偷食輝照住。偷食輝地位動搖,覺得自己地位不保就起身走人。
更正
佢係羅燦帶佢由大台過檔。
係睇在羅燦份上先唔郁佢。
張志剛係羅燦好兄弟。張志剛退休,無人保得住漂白水,高層下令張志剛退休,漂白水就要收皮。
有冇巧姑J圖?
人哋不知幾得閒,四人幫時期同而家都係咁,linkedin日日like post。
慌死人唔知佢喺男拔、UST、HKU畢業,母校出紀念品、去活動影一餐。
慌死人唔知佢食好西,食西餐、飲靚酒、食乜乜餐廳。
有啲成績就出個post。(心諗高收視有冇令公司虧損收窄先?高收視但收入低咪又係冇用。)
同啲港女一樣去邊都要IG打卡。
成個IG都係晒命。
巧姑+Yanna 1900
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞