黃妍Cath討論區(23)|新歌 世界以痛吻我 而我歌唱|浮誇的女音天天放著| 8月同per se開音樂會

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
我買咗兩隻有三款

牙妍夾波罅
講開又講 塊大燈牌光到仆街
開場一閂燈見到側面塊燈牌照住成個block咁濟
見到perse個塊咁低調覺得有啲失禮
你睇返 Mirror 演唱會啲相, 佢啲啲牌都係咁光, 只可以話唔夠細心
per se 嗰款唔計無咁刺眼, 其實都幾靚, 唔知整個黃妍英文簽名款會唔會好貴
per se有dimmer較光較暗
per se個燈牌好似有dimmer
雲都有三條野吊
個600kg mon得兩條
有冇粉碎糖果屋
想講
我前面個牙妍fans個燈牌又大又殘眼
佢仲要成日舉高,完全遮住曬,唱咗幾首我終於忍唔住屌柒佢
搞到我女朋友話寧願牙妍唔好再出嚟,等前面條友收皮唔好阻住佢睇per se
粉絲行為偶像埋單真係唔係講笑,希望咁多位牙妍fans都真係要識返少少睇show嘅基本禮儀
算把啦黃妍fans 手牌design hea 到爆初初出道整比佢敷衍下就話啫 用左四年都仲唔改 果日睇到人地葉巧琳果塊靚好多
per se燈牌真心靚又夠低調

大部分fans根本係當追一個偶像派少女去睇黃妍
你期望啲咩
Song List 劇透,唔想睇唔好㩒

可惜黃妍自己唔知呢 頭一兩年傻下傻下咪幾好 佢唱歌根本無天份 作歌既話未合寫之前作落果啲歌都係唔見得人 做咩依家死要扮到好有才華呢 老實講我鍾意既黃妍就係黃妍說或以前 黃妍說之後果啲叫黃鹽 因為佢果啲所謂團隊已經堆砌到條女好似鹽咁落得太多調味去偽裝已經入唔到口令人唔想支持佢更多
我應該係坐你地後面
想講有個fans一舉牌舉手機就舉到勁高 仲要高過佢個頭
哇真係乜都俾佢擋曬 坐幾前坐幾後都冇用
佢一舉就遮曬Cath搞到我睇足成晚per se兩位
呢單野真係好kam…好似睇管絃樂團咁
想企都唔得
好彩識叫人企起身
無計牙妍同佢fans一樣咁文靜
屌得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞