[真愛考驗]SO CHING 可以捱幾耐先飛MOMO?

349 回覆
509 Like 2276 Dislike
林曉峰, selina, 有辦你睇, 我唔信soching捱到
仲有條大賓周, 個日本仔都係
絕無地獄之意,理性討論
Dllm 收皮啦
把口咁撚賤
SHE果個
其實 真係好憎呢d情感勒索

當年she senlina 被火燒,佢男友就係因為咁娶左佢。

最後捱唔到幾年就離

對當事人黎講 真係好咩
90年–林曉峰與潘菁華相戀,前年潘菁華因使用噴槍發生意外被毀容,林曉峰事後公開表示會照顧她一生一世。

去年–因與康子妮齊齊擔任華裔小姐

12月–競選司儀而認識並發展感情。

今年 3月–林曉峰接受電台訪問時,承認與拍拖十二年的潘菁華分手。不久林曉峰即被周刊揭發與康子妮過從甚密。

6月–林曉峰與康子妮高調拍拖。但林之前女友潘菁華接受周刊訪問時,表示不知道二人相戀的消息,更大罵他們是「狗男女」。

8月–有傳身家豐厚的漢京樓太子爺曾國銘熱烈追求康子妮,二人更被拍下單獨約會撐腳的照片,事後林曉峰表示對康子妮絕對信任。

後天–林曉峰與康子妮正式拉埋天窗,在香港遊艇會舉行婚禮。
可能會話演唱會前已經想分手,但怕影響佢表現諗住演唱會完後先講,點知發生呢場意外
樓主收下把口 當年馬倬朗都生死相隨啦
去醫院含到佢起機
可能有狗公dancer埋緊身
今晚上屋企安慰佢
結局99.9%,新仔仔moved on.
so ching 無錯。
momo 都放佢走。
扮乜? 唔通叫條女咁後生同個廢人一齊咩
手天使
咩事
關你咩事姐,討論完又有咩幫助?
娛樂圈咁多靚仔 點忍
連登幾時變左乜都唔講得?

要諗定後路
其實佢都係講事實
大家屋企人同另一半有咩事你都要面對
公眾人物俾人講都冇辦法
等睇光速即飛
[回帶]長短腳之戀開花結果~侏儒症攝影師與19主歲美少女結婚
https://forum.hkgolden.com/thread/5082522/page/1

Btw嗰條仔有個太古城單位
連登仔真係乜撚野心態
人地依家肯定擔心個男朋友擔心到仆街
你地就當花生咁食係到道德勒索人cls
師兄你現實生活係咪冇人理你 平時搭車自己係度鳩UP?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞