出咗咁大件事,大家就收下口啦

355 回覆
3469 Like 221 Dislike
啱啊,大家收下把口,唔好屌viu唔好屌mirror,屌提出問題嘅網民就好。
真 block左好多社會垃圾
係連登高登依d論壇叫人積口德
你不如去返香討 uwant啦
成班弱智既可以即BLOCK
如果呢單野係tvb人
樓主你估會叫人集氣祈禱咩
本來靜靜地del返不安畫面就無下文,你咁講點都要應下機

接受你panic attack唔記得咗半個鐘前po嘅story
重點係條片zoom in 動機何在?一張相兩個人訓低唔夠震撼?
(個位置坐咁近又對到正,panic attack時仲有心情拍片,小弟真心佩服
然後再repost kinger,想推多次條片?
你都有46K人睇緊,同情心呢方面我哋不相伯仲啦

最後,支持Kosa Law永遠隱形,唔好辜負有心人提醒,以及唔好繼續衝出嚟丟朋友BF嘅架
你d心態都幾趣致,鐘意上forum屌人無道德?

我諗你以前一定係做班長風紀,捉人犯校規話比老師聽果d戇鳩仔。

定其實唔係以前,你依家仲讀緊小學做緊風紀
yes 我哋一齊翻baby kingdom
個邊班jm會錫翻
踏出第一步,今日試下喺現實生活中咁講嘢
唔好做鵪鶉
如果你係個成年人,勸你長大啦
開口埋口又風紀又班長咁
似係你仲停留學生年代

(那怕樓上係有中學生,嘜話人中學生,
對方有需要hurt嘅咩?)

樓上純粹想屌鳩你冷血啫,
你教人點上連登jm9
真呀
呢啲柒頭唔使出真名就將內心陰暗面發晒出黎
去到現實就變柒頭,最睇唔起呢啲人
日日都有人撞車死,你又唔幫佢地集下氣?
你邊句見到我話一定要有好感
踏出第一步,離開連登
唔好群垃圾,又要討厭食屎
但又日日追屎吃
吹脹咩傻西波台狗
你隨便
你慢慢做直必
連登 = 白卡公廁
入嚟當睇三和大神
搵啲野笑兩下完
人性大把人都有 咩場合咩timing都好重要
呢度睇完唔舒服唔係有人性only
亦都係代表你太撚真心膠唔識世界,咁樣都忟鳩嬲鳩???
正常人有「丁點」閱歷都係咁
而且亦係一個正常處理方法+反應
你真係直必上腦得好緊要
你咪block你咪屌 人地笑撚到gap gap聲
第一日做人…第一日出嚟做嘢咩………
……咁你閱歷唔係好多….你好善良純品…都好事嚟嘅………
咁都冇問題?
雖然我都唔想有人出事 都希望佢可以大步攬過
但係如果集氣有用 要醫生黎做咩
仲有祈禱

一邊叫人理性 一邊自己唔理性
直必 vs 蝦腸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞